2020-03-31

Švedija valdžia nuo COVID-19 gelbės Afrikos ir Azijos atėjūnus, bet marins senelius švedus




Švedijos kovos su COVID-19 instrukcijos numato, kad pirmumo teisę gydant turės jauni atėjūnai. Tai reiškia, kad pagyvenę švedai, kurie šią valstybę kūrė, visą gyvenimą mokėjo jai siaubingus mokesčius, pasmerkiami mirti. COVID-19 specifika tokia, kad sunkiai sergant, būtinas plaučių ventiliavimo aparatas, o tokių aparatų pakankamai neturi nei viena ES valstybė, ir Švedija, todėl tenką rinktis, ką gelbėti.

Švedijos nacionalinė sveikatos ir socialinio aprūpinimo taryba paskelbė instrukciją medikams, kurioje konkrečiai kalbama, kad pacientai turi būti gydomi priklausomai nuo jų sveikatos būklės, nuo jų šansų pasveikti, o ne remiantis tuo, ar jie yra Švedijos piliečiai, ar turi kitokį teisinį statusą, rašoma švedų Nyheter Idag. Praktikoje tai reiškia, kad pagyvenusiems ar turėjusiems kitokių sveikatos problemų Švedijos piliečiams bus skiriamas mažesnis dėmesys, negu nelegaliems imigrantams.

Švedija-vienintelė ES valstybė, kuri neįvedė COVID-19 karantino ir yra daigiausiai, skaičiuojant 1000 gyventojų, priėmusi atėjūnų iš Afrikos ir Azijos. Šie atėjūnai kuriasi „No-Go“ zonose, į kurias negali atvykti nei policija, nei gaisrinė, nei kitos švedų tarnybos. Tokių zonų Švedijos miestuose yra 61. Tai reiškia, kad Švedijos valdžia negali kontroliuoti savo teritorijos, todėl apie kokį karantiną gali būti kalba? Šias iš švedų atimtas valstybės teritorijas tarpusavyje pasidalino arabai su afrikiečiais (pagrinde somaliečiais). Policija nuo čia viešpataujančių jaunų banditų gaujų tegali apsiginti šaudydama į orą įspėjamuosius šūvius. Apie 61 „No-Go“ zoną dar 2017 metais viešai papasakojo Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson.

Epidemiologas Staffan Sylvan dienraščiui Expressen pasakė, kad Švedijos medicinos sistema visiškai nepasiruošusi COVID-19 epidemijai.

Labiausiai nuo epidemijos jau nukentėjo „No-Go“ zonos ir jų gyventojai. Švedijos valdžia, vykdanti švedų tautos genocidą, dabar nutarė gelbėti šį neįkainojamą globalistinį turtą, o švedus senelius pasmerkė mirti.

Aš įsitikinęs, kad mūsų protiškai ir moraliai degradavusi valdžia elgsis lygiai taip pat. Kodėl aš taip manau? O todėl, kad Lietuvos senelių diskriminavimas tų atėjūnų arabų ir afrikiečių atžvilgiu Lietuvoje vadinamas „pozityvia diskriminacija“. Taip sakoma Socialinių reikalų ir darbo ministerijos atsakyme man į skundą dėl vykdomos lietuvių diskriminacijos tų „pabėgėlių“ atžvilgiu (pateikiu šio atsakymo tekstą).

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą