2020-03-08

„Lietuvos ryto“ skaliko amsėjimas prieš „Nacionalinį susivienijimą“ reiškia vieną: pataikyta į dešimtuką (feljetonas)


Kodėl globalistinio „Lietuvos ryto“ (LR) skalikas Vytautas „Brudneris“ (atleisk ainiams kunigaikšti Vytautai, kad tokiam niekalui duotas tavo vardas) nedelsiant, dar nepasibaigus steigiamajam suvažiavimui, ėmė loti ant „Tautos susivienijimo“ partijos? Kalbu apie „Lietuvos ryte“ (buvusioje „Komjaunimo tiesoje“) pasirodžiusį straipsnį „Partijų lysvėse – naujos popierinių gėlių puokštės. Steigiant naują partiją, pranašautaApokalipsė.“

Aš manau, kad LR skaliko „Brudnerio“ amsėjimą sukėlė jo šeimininkams netinkančios „Nacionalinio susivienijimo“ programinės nuostatos.

Visų pirma, „Nacionalinio susivienijimo“ nuostata, kad mokesčius Lietuvos valstybei turi mokėti visi proporcingai, ne tik vargingiausi jos piliečiai, bet ir turtingiausieji, net ir skalikų šeimininkai.



Dar vienas LR skalikui turėjęs nepatikti akcentas „Nacionalinio susivienijimo“ programoje – siekis buvusius KGB agentus ištraukti iš jų landų į dienos šviesą.

Minėtam skalikui, stovinčiam ant daug žemesnės smegenų evoliucijos pakopos už daugelį „Nacionalinio susivienijimo“ steigėjų, menkas jo intelektas nesuteikia galimybės objektyviai vertinti naujos partijos programos (manau, kad šis imbicilas jos ir neskaitė), todėl jis griebiasi globalistų - sorošininkų ir jų penimos šunaujos naudojamų klišių, ir išvadina „Tautos susivienijmo“ rėmėjus „pačių radikalių dešiniųjų, euroskeptiškų, homofobiškų bei ksenofobiškų“ ir „kita panašaus plauko publika“.

Žema ir kvaila, bet Lietuvos Ryto skalikas „Brudneris“ nieko protingesnio ir nesugeba parašyti. Tik... au, au, au...

Aš irgi esu vienas iš „Nacionalinio susivienijimo“ steigėjų, nes nenoriu, kad Lietuva, kaip koks sviesto gabalėlis ant keptuvės, ištirptų ir būtų į šalis ištaškyta. Dar turiu bjaurią savybę, kad nesiduodu niekam už virvelės vedžiojamas, o ypač kvailesniems už save, savo interesus labiau už Lietuvą mylintiems. Mano siekiai ir mintys sutampa su Vytauto Radžvilo ir „Nacionalinio susivienijimo“ siekiais, todėl aš einu kartu su bendraminčiais. Dauguma „Nacionalinio susivienijimo“ nuostatų atitinka mano pasaulėžiūrą.

Apie esančios ir buvusių Lietuvos valdžioje partijų vaisius žinome puikiai, ir kokios materijos gėlės iš tų vaisių auga: popierinės, ar kitokios, iš Grigeo vamzdžių ištekančios.

Pagal visus Valstybės parametrus velkamės ES uodegoje, tik pagal išnykimo tempus pirmaujame. Tai iš ko pagamintos „Brudnerio“ gėlės - anūkai, karbauskiai, šimašiai ir t.t. Ar iš popieriaus, ar iš fekalijų? Lygiai tokio paties medžiagiškumo ir Lietuvos pagrindinių (dažniausiai užsienio kapitalo) MIP žurnalistai, aptarnaujantys Lietuvos naikintojų interesus.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą