2020-03-18

„Covid-19 prezidentas“ ir jo „Globali Lietuva“ globalios epidemijos akivaizdoje


Kovo 11 dieną, per pačią Covid-19 epidemiją surengtame mitinge, etatinis Lietuvos valstybės kenkėjas ir naikintojas buvo pavadintas „prezidentu“. Labai simboliška! Kai pilnos gatvės, dabar tai paaiškėjo, buvo užsikrėtusių Covid-19, prezidentas-narcizas surengė masinę apkrėtimo akciją prie Seimo, matyt, vien tam, kad minėtą kenkėją pakelti į „prezidento“ rangą.

O gal kažkuo ypatingu, apie ką mes nežinome, nusipelnė šitas „Covid-19 prezidentas“?

Taip, žinoma, Lietuvos valstybės naikinimu, todėl aš jį ir vadinu „Covid-19 prezidentu“, inauguruotu, kaip simboliška (!), Covid-19 epidemijos metu. Mūsų valstybę jis turėjo užduotį naikinti dar jai užgimstant, dar tada, kai mes stovėjome susikibę rankomis Baltijos kelyje. Žiūr. Signataro Rolando Paulausko pasakojimą.


Paskutinė „Covid-19 prezidento“ ir jo šutvės į Lietuvos karstą įkalta vinis buvo „Lietuvos pažangos strategija „Lietuva 2030.“ Šio Lietuvos sunaikinimo strategijos esmę puikiai išdėstė prof. Vytautas Radžvilas straipsnyje "Vis dar Kovo 11-osios ar jau „post-Kovo11-osios“ Lietuva?“

Radžvilas reziumuoja: „Bet kokie mėginimai toliau įgyvendinti joje iškeltus „globalios Lietuvos“ kūrimo tikslus neišvengiamai reikštų lietuvių tautos kaip savitos etnokultūrinės ir kalbinės bendrijos bei jos sukurtos Lietuvos valstybės istorinės ir politinės būties pabaigą. Atšaukti šią savižudišką strategiją yra absoliučiai būtina Lietuvos išlikimo sąlyga. Tai turi būti padaryta nedelsiant, jau per šią Seimo sesiją.“

Covid-19 prezidento“ indėlis pandemijos akivaizdoje


Kur dabar adomėnai, zingeriai, kubiliai, kita „Covid-19 prezidento“ „globalios Lietuvos“ kariauna, kodėl jie nestovi prie Kinijos ambasados su plakatais?

Tik plakatai turėtų būti skirti ne kovai už Tibeto vienuolių ar Kinijoje gyvenančių islamo teroristų gerovę, o maždaug tokio turinio: „Būkite tokie geri, atsiųskite mums kaukių, Covid-19 testavimo sistemų, plaučių intubacijos aparatų, savo specialistų epidemiologų!“

Su panašiais prašymais šiandien išsirikiavo ne tik Afrikos, Azijos ir Lotynų Amerikos šalys, bet ir 8 pasaulio ekonomika Italija, kitos ES valstybės, nes realią pagalbą gauna ne iš moraliai ir protiškai bankrutavusio Briuselio, o iš puikiai su epidemija susitvarkiusio Pekino.

Covid-19 prezidentas ir jo kariauna ir šiame fronte „pasistengė“, kad net prašyti pagalbos, taip ilgai rezgus Lietuvos valstybei žalingas intrigas prieš Kiniją, nebūtų patogu.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą