2020-03-14

Covid-19 pažeidžia plaučius, o 15 min.lt – smegenis. Melas dėl Pranckiečio


15min.lt blefuskai eilinį kartą susidirbo, šį kartą su V.Pranckiečiu ir „Nacionalinio susivienijimo“ partija. Užjaučiu FB, nusamdžiusį tokius bepročius cenzorius – ideologinius švonderius, neosovietinius mastadontus iš praėjusio šimtmečio pradžios atklydusius, tūnojusius kažkur Sibiro įšale šimtą metų, bet klimatui šilant staiga atgijusius. Tik kur jų smailiaviršūnės kepuraitės ant makaulių su raudonomis žvaigždėmis? Nors visa tai ir dėsninga: purvas traukia purvą, taip ir globalizmo ideologijos purvas elgiasi, bet kokia kaina, net ir bjauraus melo.

Esu steigiamos partijos „Nacionalinis susivienijimas“ narys. Pažįstu šios partijos pirmininką prof. Vytautą Radžvilą, protingą, lyderio savybėmis apdovanotą vyrą, imponuoja grupė jo išugdyto protingo ir gabaus jaunimo. Esu labai geros nuomonės apie buvusį JAV diplomatą Algį Avižienį, šios partijos valdybos narį, kitus narius. Kas be ko, yra ir čia man abejones keliančių personų, tačiau žinia, kad partija siūlė prie jos jungtis politiniam gnomui Viktorui Pranckiečiui, prisipažinsiu, šokiravo. Labai apsidžiaugiau, kad tai buvo eilinė 15min.lt fakenews.

Visą šią bjaurią 15 min.lt aferą išsamiai aprašė Arvydas Daunys straipsnyje „Ar Viktoras Pranckietis tikrai sakė, kaip teigia 15min, kad jį kvietė prisijungti Nacionalinis susivienijimas?“



Infa.lt redaktorius Arvydas Daunys rašo: „Liepos Želnienė straipsnyje „V.Pranckietis rinkimuose dalyvaus vienas: ne pakeliui nei su R.J.Dagiu, nei su V.Radžvilu“ melavo, kad „Jis [Seimo pirmininkas] aptakiai patvirtino sulaukęs ir savaitgalį steigiamąjį suvažiavimą surengusios Vytauto Radžvilo vadovaujamos partijos „Nacionalinis susivienijimas“ kvietimo.“ Autorius pažymi, kad „ Peržiūrėję (žiūrėjau ne vienas) vaizdo įrašą neišgirdome nė vieno V. Pranckiečio pasakyto žodžio apie tai, kad jį būtų kvietę į „Nacionalinį susivienijimą“.

Infa.lt taip pat primena, kad „15min portalas kovoja už skaidrią informaciją internete ir cenzūruoja kitų Lietuvos leidinių skelbiamą informaciją Facebook socialiniame tinkle, o Liepa Želnienė, (kartu su Viliumi Petkausku) yra viena iš 15min faktų tikrintojų, t. y. cenzorių, kurių verdiktas gali lemti, kad Lietuvos portalų medžiaga Facebook tinkle bus blokuota, kaip melaginga (plačiau). O kas tikrina pačius cenzorius, pozicionuojančius save, kaip skaidrios informacijos teikėjus?“

Paantrinsiu Arvydui Dauniui dėl 15min.lt cenzorių, kurie du kartus nucenzūravo mano publikacijas. Pirmą kartą jiems nepatiko, kad aš papasakojau, kaip į Vokietiją atklydęs teroristinės organizacijos narys iš Sirijos nupjovė galvą merginai vokietei. Tai debilių cenzorių buvo pavadinta „neapykantos skleidimu“, tokia standartine globalistų kliše. Nepasisekė man, kad ne maža ir trapi vokietė nupjovė galvą buvusiam teroristui, tuomet pagal 15.min.lt švonderius tai būtų, matyt, „gėrio skleidimas“. „Pabėgėliai“, apriori, jiems vien tik gėris, o europiečiai turi vienintelį tikslą gyvenime – jiems tarnauti ir susinaikinti. Tik, štai, 15 min.lt cenzoriai neįžvelgė „neapykantos skleidimo“, kai aš aprašiau faktą, kuomet gatvėje „pabėgėlis“ iš Sirijos vokietį sukapojo samurajaus kardu, matant bent 20-čiai praeivių ir jo dukteriai? Kokios čia buvo problemos, gal peržiūrų skaičius buvo per mažas, o užduotis duota bukai blokuoti tik labiausiai skaitomas publikacijas?


Paskutinis man skirtas blokas buvo dėl Italijoje mirštančių senelių nuo Covid-19. Vakar Italijoje jų mirė 250 ir tik 2 iš jų jauni, iki 40 metų, bet ligoti. Visas pasaulis jau žino, kad žmonės miršta todėl, kad Italija nepasiruošė epidemijai, kad trūksta plaučių ventiliacijos aparatų, kurie reikalingi, kad pavaduoti neveikiančius ligonio plaučius. Tik profanai ir idiotai cenzoriai iš 15min.lt, dėl savo nekompetencijos ir idiotizmo, vis nesupranta priežastinių ryšių ir to, ką rašo žmonės, turintys reikiamą mokslinę kvalifikaciją. Tai, manau, yra todėl, kad Covid-19 pažeidžia žmogaus plaučius, o 15min.lt pažeidžia žmogaus smegenis.

Plačiau apie debilių 15min.lt blefuskų darbus:












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą