2020-03-19

Šiurpios nuotraukos iš Italijos: kariuomenė išveža grabus iš Bergamo miesto


Vakar Italijoje mirė beveik 500 žmonių. Bergamo miestas nepajėgia kremuoti mirusių, todėl beveik 60 karstų vakar vakare išvežė kariuomenės sunkvežimių kolona. Grabai buvo išvežti į kitas į Italijos 
savivaldybes.



Il Giornale pažymi, kad nuotraukos iš Bergamo primena karą. Mirusių labai daug, kad jie būtų kremuoti per trumpą laiką. Per vieną savaitę Bergame mirė virš 300 žmonių. Miesto meras Giorgio Gori paprašė kaimyninių savivaldybių pagalbos. Kaimynai iš Varese, Modena, Friuli, Piacenza, Parma ir Rimini savivaldybių „ištiesė pagalbos ranką“. „Tragišku momentu Jūsų bendradarbiavimas ir artumas – verti pagyrimo“, - parašė Bergamo miesto meras.

„Tai slegiantis vaizdas“, - parašė savo FB „Lygos“ lyderis Matteo Salvini. Jis pasidalino armijos sunkvežimių kolonos nuotrauka.



Kariuomenė iš Bergamo vakar grabus išvežė į Modenos ir Bolonijos krematoriumus, kad palengvinti padėtį Lombardijoje. Bergamo krematoriumas nepajėgia kremuoti visų mirusių. Mero žodžiais, „kovo pirmoje pusėje, mirusių skaičius keturis kartus didesnis, negu tuo pačiu laiku pernai“.

Vaizdai iš Bergamo ligoninės (2:00):



Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą