2020-03-15

Miunchene irakietis sankryžoje vairuotojui su kirviu perkirto veidą


Kovo 11 dieną Miuncheno laikraštis „Abendzeitung“ pranešė apie pasikėsinimą nužudyti. Kovo 8 dieną ŠvabingMiunchene (SchwabingMünchen) pėstysis Merkel svečias iš Irako sunkiai sužeidė automobilio vairuotoją.
  
Profesionalus 33 metų amžiaus vairuotojas vokietis iš Miuncheno su žmona sekmadienį apie 17 valandą važiavo automobiliu Honda Civic. Ties sankryža prieš automobilį išbėgo irakietis, kuris su kumščiais ėmė daužyti mašinos kapotą. Vairuotoja išlipo iš automobilio. Kilo konfliktas. Liudininkai papasakojo, kad irakietis išsitraukė kirvį ir juo smogė vairuotojui į kairę veido pusę. Kirviu buvo miuncheniečiui nukirsta beveik pusė veido. Krauju pasruvęs vokietis krito ant žemės. Liudininkai apie įvykį pranešė Gelbėjimo tarnybai ir policijai.


Užpuolikas iš įvykio vietos pabėgo. Tyrėjams pavyko ant kapoto surasti nusikaltėlio pirštų antspaudus. Pirštų antspaudai sutapo su Irako piliečio, jau tris metus gyvenančio Miunchene, pirštų antspaudais. Jis policijai buvo žinomas dėl pavojingų kūno sužalojimų. Kovo 10 dieną policijai pavyko suimti 34-metį nusikaltėlį. Jam atliekama psichiatrinė ekspertizė. Tyrėjas turi nuspręsti, ar nusikaltėlis bus suimtas ar hospitalizuotas į psichiatrijos ligoninę. Nusikaltėlis ir auka nebuvo pažįstami ir anksčiau susitikę. Nukentėjęs po operacijos gydomas ligoninėje. Jo gyvybei grėsmės nėra.

Portalas Voice of Europoe pažymi, kad barbariški atėjūnų atpuoliai prieš europiečius su kirviais ir kardais „tapo įprastu reiškiniu Vokietijoje“.

Praėjusių metų spalio mėnesį 34-metis migrantas iš Tuniso su kirviu užkapojo savo žmoną Limburgo mieste. Šis nusikaltimas buvo nufilmuotas video.



Štutgarto Europaplatz gatvėje 36 metų vokietis buvo sukapotas kardu. Tai 2019 metų liepos 31 dieną padarė „pabėgėlis“ iš Sirijos, 28 metų amžiaus, į šalį atvykęs 2015 metais, kuomet Angela Merkel į Vokietiją įleido apie du milijonus „pabėgėlių“. Nusikaltimo liudininkais tapo dešimtys žmonių ir aukos duktė. Paskutiniu kirčiu jis nukapojo aukai ranką ir pabėgo.

JAV portale Gatestone buvo pateikta Vokietijos nusikaltimų su peiliais statistiką. 2018 metais policija užregistravo virš 4100 nusikaltimus, kuriuose buvo panaudoti peiliai, 2017 metais – 3800, o 2008 metais – 400. Per dešimtmetį užpuolimų su peiliais skaičius išaugo 900% ir tai koreliuoja su musulmonų invazija į Vokietiją. Vien per pirmas 45-ias 2019 metų dienas Vokietijoje įvyko 500 atakų su peiliais, vidutiniškai 11 per dieną!

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą