2020-03-13

Žydų valdomoje Ukrainoje chasidai išvaro ukrainiečius iš gimtos žemės (video)



Kovo 12 dieną kanele Yotube buvo paskelbtas Eduardo Hodos video „Kinijoje - Uhanas, Ukrainoje – Umanė“ ("В Китае - Ухань , в Украине - Умань ." Брифинг и разбор полётов №31 от Эдуарда Ходоса“.)


Šiame video Eduardas Hodo pasiremia dokumentine Izraelio Iton-TV medžiaga, kurioje pasakojama (8:44), kad dabar Ukrainoje visa valdžia yra žydų rankose. Prezidentas - žydas Vladimiras Zelenskis, o naujasis premjeras - žydas Denysas Šmyhalas. Toliau autorius cituoja Vladimirą Zelenskį, pasakiusį, kad ukrainiečiai Ukrainos valstybinėse kompanijose tapo „nacionaline mažuma“ (13:57).


Didžiausia video dalis skirta įvykiams Umanės mieste, kurį autorius vadina Ukrainos Uhanu (15:24). Siužete rodoma, kaip žydai Umanėje šaudo į ukrainiečius, jų namus, o policija imituoja tyrimą ir nieko nedaro nusikaltėliams. Reikalavimas ukrainiečiams – parduoti savo namus ir iš Umanės išsikraustyti. Taip pat, kaip tai daro žydų kolonistai Palestinoje. Išvarytų ukrainiečių namų vietoje žydai be jokio leidimo ir suderinimo savavališkai stato daugiaaukščius viešbučius. Su žydų korupcija čia niekas nekovoja, tačiau surengta „farisiejiška kova su korupcija“ ukrainiečių, ir iš kažkokio smulkaus prekeivio konfiskuota 500 dolerių.

Eduarda Hodos pasakoja, kad Umanė vadinama mažuoju Izraeliu. Čia yra rabino Nachmano kapas.
Šis miestas – svarbiausias Braclavo chasidų religinis centras. Kiekvienais metais čia atvažiuoja dešimtys tūkstančių piligrimų. Iki šventės Roš cha-Šana šiame mieste įvyko istorinis įvykis.

Ukrainos prezidentas Vladimiras Zelenskis sukūrė specialią komisiją, kuri užsiima gynimu žydų bendruomenės interesų. Ukrainiečių bendruomenės interesų gynimu, kaip parodyta šiame video, niekas neužsiima.

Muotraukoje verkianti Umanės gyventoja ukrainietė, kurios namą suniokojo žydai. Ji sako: „Kodėl aš turiu jiems parduoti savo žemę, kur aš gimiau, čia mano žemė, mano Ukraina.“

Pastaraisiais metai Yotube sistemingai trina autoriaus video, todėl jis pateikia kitus resusrsus, kur galima pamatyti jo video:

https://www.instagram.com/eduard.hodos/ Ищите канал " Эдуард ХОДОС " в Telegram https://t.me/hodos2019



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą