2020-03-24

Italija: manoma, kad negroidinės rasės atstovai turi imunitetą Covid-19





Infekcinių susirgimų skyriaus Sacco ligoninėje Milane vedėjas Massimo Galli pastebėjo, kad Covid-19 neveikia negroidinės rasės žmonių.

Il Giornale cituoja daktarą Galli: „Žmonių kilusių iš Afrikos čia (ligoninėje) nėra“. Jis daro prielaidą, kad juodaodžiai neturi „įėjimo receptorių“ virusui. Tuo tarpu pas geltonodžius ir baltaodžius „durys virusui atidarytos“.

Tai hipotezė tolimesniam tyrimui“, pasakė virusologas. Jo nuomone, „nieko blogo, kad neturtingiausi planetos gyventojai yra atsparūs šiam virusui.“


Mano nuomone, šie duomenys, jiems pasitvirtinus, bus papildomas įrodymas, kad negroidinės ir baltosios rasės atstovai yra skirtingos Homo genties šakos. Yra žinoma, pavyzdžiui, kad Afrikos bušmenai ir pigmėjai negali turėti palikuonių su baltaisiais. Mus skiria daugybė anatominių, fiziologinių, biocheminių ir genetinių požymių. Geriausias pavyzdys, su kuriuo mes susiduriame dažniausiai – vaistai. Dozės juodaodžiams skiriasi nuo vaistų dozių baltiesiems.

Nobelio premijos laureatas, DNR dvigubos spiralės atradėjas Džeimsas Vatsonas 2007metais pasakė, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

2015 metais Vatsonas pasakė, kad „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Žinoma, kad skirtingi Žemės regionai turi didelius jų gyventojų vidutinius intelekto skirtumus. Europoje ir Šiaurės Amerikoje vidutinis IQ apie 100, arabų 80 ir tik Centrinėje Afrikoje sudaro apie 60. Suaugęs vidutinis centrinės Afrikos gyventojas turi vienodą intelektą su 9-12 metų europiečio ir baltojo iš Šiaurės Amerikos. Afrikietiškos kilmės Šiaurės amerikiečiai taip pat atsilieka IQ nuo savo tėvynainių iš Europos ir Azijos.“

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą