2020-03-02

„Alternatyva Vokietijai“ partijos reakcija į „Žaliųjų“ reikalavimą atvežti į Vokietiją 5000 imigrantų iš Graikijos pasienio




Reaguodama į ES migracijos krizę, Vokietijos „Žaliųjų“ partijos lyderė Annalena Baerbock pareikalavo, kad Vokietija priimtų 5000 ypatingai pažeidžiamų pabėgėlių iš Graikijos pasienio.

„Alternatyva Vokietijai“ (AfD) garbės pirmininkas dr.Aleksandras Gauland pasakė, kad „Žaliųjų“ partijos lyderės Annalena Baerbock reikalavimai priimti pabėgėlius į Vokietiją yra neatsakingi. Tokiu būdu „Žalieji“ tampa Turkijos prezidento Erdogano bendrininkais, kurie mėgina šantažuoti Europą nauja pabėgėlių banga. Be to „Žalieji“ su jų reikalavimu tarpininkauja gaujoms žmonių kontrabandininkų, kuriems negali būti geresnės reklamos savo nusikalstamam verslo modeliui.


Gauland pasakė: „Su žaliaisiais neįmanoma užtikrinti mūsų sienų saugumo. Jiems ne motais mūsų nacionaliniai interesai, rūpesčiai ir vargai Vokietijos piliečių. Jie greičiau nori išgelbėti pasaulį. Jie verti to, ko siekia. Tai aišku: tas, kas renka žaliuosius, sukelia grėsmę saugumui ir Vokietijos vieningumui, kelia grėsmę mūsų šalies ateičiai“.


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą