2017-08-20

Amerikos milijardieriai veža į Europą pabėgėlius-teroristus tam, kad žydai iš Europos bėgtų į Izraelį? Barselonos vyriausias rabinas: „Europa yra prarasti namai žydams.“


Vyriausias Barselonos rabinas Meir Bar-Hen po teroro atakų, per kurias žuvo 14 žmonių ir virš 100 buvo sužeista, pasakė, kad Europoje žydai prarado tėvynę. Jis patarė žydams „parodyti Ispanijai nugarą“, sugrįžti ir apsigyventi Izraelyje.

„Europa prarasta“, - paaiškino rabinas Meir Bar-Hen interviu "Times of Israel", rašoma austrų Krone. Jis pasakė:„Netikiu, kad žydai čia liks visiems laikams, ir kviečiu jus pirkti nekilnojamą turtą Izraelyje. Mes neturime kartoti klaidas žydų Alžyre ir Venesueloje ir geriau anksčiau nei per vėlai“. Jis patarė žydų bendruomenei išvykti iš Ispanijos, kuri, jo nuomone, jau keli metai yra „islamo terorizmo centras Europoje“.


Apie Ispanijoje gyvenančią stiprią islamo radikalų grupę rabinas pasakė: „Jeigu šie žmonės gyvena net tarp mūsų, nuo jų labai sunku atsikratyti. Jie bus dar stipresni“. Jo nuomone, tai liečia ir likusią Europą. „Politikai Europoje nesuprato pavojaus“, - pasakė jis.

Mums skirta žūtis, Europa prarasta“, - pasakė Meir Bar-Hen. Jis pažymėjo, kad tai jo privati nuomonė, bet ne visos bažnyčios.

Vyriausias Briuselio rabinas Abraomas Gigi dar 2015 metais yra pasakęs, kad žydai nebegali jaustis Belgijoje saugūs ir jiems reikia emigruoti, nes „čia jie neturi ateities“.

Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės portale buvo rašoma:

„Briuselis išgyveno liūdną savaitgalį, šiam miestui  grėsė tas pats teroras, kaip prieš savaitę Paryžiuje. ,,Per  Šabą sinagogos Belgijos sostinėje buvo uždarytos pirmą kartą nuo Antrojo pasaulinio karo“, – pasakoja rabinas Abraomas Gigi.

Rabinas Abraomas Gigi kalbėjo apie baimės atmosferą Belgijos sostinėje, kuri per pastarąsias dienas tapo uždarytos valstybės miestu.” Gatvėse tvyro  baimės jausmas, belgai suprato, kad jie taip pat tapo teroristų taikiniu. Žydai dabar meldžiasi savo namuose, o ne sinagogose, kai kurie iš jų planuoja emigruoti”,- sakė Gigi.”Nuo Šabo miestas buvo paralyžuotas. Sinagogos buvo uždarytos. Mokyklos ir teatrai uždaryti, prekybos centrai uždaryti ir vieši renginiai uždrausti. Mes gyvename baimėje ir laukiame nurodymų iš policijos ar vyriausybės “,- sakė rabinas.

Pasak rabino Gigi, Belgijoje gyvena 50 000 žydų. Briuselyje “yra 25,000 žydų, 18000 Antverpene, o likusieji gyvena mažesniuose miestuose. Žydai emigruoja į Izraelį, į Kanadą ir JAV, nes jie supranta, kad nėra ateities žydams Europoje bet ir ekonominės sąlygos taip pat stumia jaunus žmones išvykti į Izraelį ar kitas valstybes.”Manau, kad žydams išvykimas  gyventi  į Izraelį yra svarbus kiekvieno asmeniškas apsisprendimas”,- mano Gigi. ” Izraelis – tai yra kažkas, ko žydai iš kartos į kartą ilgėjosi. Bet žydai neturėtų rinktis gyvenimo Izraelyje iš baimės, be to jie visuomet ilgėsis praeities.“ Rabinas įsitikinęs, žmonės turėtų vykti iš meilės Izraeliui.“

Kokia prasmė tuomet žydų milijardieriams, kurių viešų veidu yra mafijozis Dž.Sorošas, vežti milijonus musulmonų teroristų į Europą?


Ar kas galėtų paneigti, kad visa tai reikalinga tam, kad žydai iš Europos bėgtų į Izraelį? Juk ten vyksta Didžiojo Izraelio projekto įgyvendinimas.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą