2017-08-11

Situacija su pabėgėliais Vokietijos kanclerio rinkimų išvakarėse: iš ES-Turkijos pabėgėlių readmisijos sutarties išlindo Sorošo ausys


Rugpjūčio 9 dieną islamo teroristas iš Alžyro suvažinėjo šešis prancūzų karius Paryžiuje, o rugpjūčio 6 dieną negras iš Mauritanijos prie Eifelio bokšto rėkė „Alach akbas“, švaistėsi su peiliu, bet buvo apsuptas ir sulaikytas. Jis prisipažino, kad norėjo užpulti kariškius,

Vokietijoje Merkel svečiai ir toliau pjauna ir prievartauja vokiečius. Pranešama, kad Leipcige (Vokietija) „Merkel svečias“ iš Libijos virtuviniu peiliu dūrė moteriai į petį be jokio preteksto. Tai įvyko rugpjūčio 5 dieną. Moteris sunkiai sužeista. Dar kiek anksčiau negras iš Gambijos užpuolė su peiliu keleivį už tai, kad šis jam padarė pastabą dėl netinkamo elgesio. 


Vokiečiai pavargo nuo „Merkel svečių“ ir artėjančių rinkimų į kanclerės postą ši Vokietijos naikintoja Angela Merkel imituoja nori juos apraminti ir imituoja migrantų deportacijos į Graikiją veiklą. Nutarta grąžinti Graikijai 392 pabėgėlius. Iki kanclerio rinkimų Vokietijoje liko kiek daugiau nei mėnuo ir dėl milijono priimtų pabėgėlių Angelos Merkel partijai teks teisintis.

Graikijos migracijos reikalų ministras Janis Muzalas pasakė: „Kada mes kalbame apie pabėgėlių grąžinimą, tai skamba kaip pokštas. Bet iš tikrųjų — tai tragedija. Graikijai iš kai kurių Europos valstybių pusės šiuo klausimu daromas spaudimas. Ten nori parodyti savo piliečiams, kad jie kažką daro šiuo klausimu.“

ES Dublino susitarimas numato, kad nelegalūs imigrantai būtų deportuojami į tą šalį, į kurią jie pirmiausiai įvažiavo. Ši sutartis buvo pristabdyta, nes 2015 metais Angelos Merkel kvietimu į ES atvyko keli milijonai nelegalių migrantų. Europos komisija rekomendavo palaipsniui atnaujinti šios sutarties galiojimą ir visi atvykę po š.m., kovo 15 dienos būtų grąžinami į atvykimo šalį.

Kai kurios šalys paprašė Graikijos leidimo sugrąžinti atgal imigrantus. Tokių prašymų Graikija gavo 400. Berlynas, kaip minėta aukščiau, paprašė priimti 392 asmenis.

Jonis Mouzalas, Graikijos migracijos ministras pasakė: „Mes priimsime kelias dešimti žmonių, per artimiausius mėnesius“ it tai „bus padaryta su sąlyga, kad mes turėsime reikiamas sąlygas jų gavimui“.

Į Graikiją kreipėsi ir daugiau valstybių dėl pabėgėlių sugrąžinimo. Graikija nesprogo nuo imigrantų dėl vienos priežasties, kas dalį pabėgėlių grąžina į Turkiją. Su šia sutartimi pas ponią Merkel irgi ne viskas tvarkoje.

Iš ES-Turkijos sutarties išlindusios Sorošo ausys

Iki 2018 metų Turkija gaus iš ES 6 milijardus eurų, kurie turėtų būti paskirstyti pabėgėliams Turkijos esančiose stovyklose. Tie, kas negali pretenduoti į prieglobstį bus iš Graikijos pervežti į Turkiją. Vietoj jų į ES iš Turkios bus vežami tie, kurie gali pretenduoti į prieglobstį. Šių keistų žmonių mainų formulė 1:1.Turkija neišleidžia į Europą sirų mokslininkus, kitus išsimokslinusius pabėgėlius, sveikus, bet užtai stengiasi siųsti į Europą visu luošus ir ligotus, kuriems reikalinga brangi medicinos pagalba. Atranką atlieka ne SNO organizacija, o Turkijos vidaus teikalų ministerija. Šią sąlygą išsirūpino Turkija. „To pasekoje į Europą patenka neproporcingai daug luošių“, - rašoma Pi-news. Slaptas ES-Turkijos susitarimas numato 400000-500000 sirų pabėgėlių pasikeitimą su Turkija. Visi šie pabėgėliai bus atskraidinti lėktuvais į Vokietiją ir pagrindinė našta teks Vokietijai. Visi jie atvyks jau su vizomis ir ne taip bus matomi plačiajai visuomenei.

Paaiškėjo, kad šią sutartį rengė „Europos Stabilumo iniciatyva (ESI), kurią dalinai finansuoja Džordžas Sorošas . Būtent ši organizacija ir paruošė „Merkel planą“, „kuris labiausiai žalingas Vokietijai“, - konstatuoja Pi-news.

Šaltiniai:

http://www.pi-news.net/der-merkel-plan-fluechtlingsabkommen/
http://www.breitbart.com/london/2017/08/09/eu-nations-move-resume-returning-migrants-struggling-greece/
http://lebionka.blogspot.lt/2017/08/teroras-paryziuje-suvazineti-sesi.html
http://www.breitbart.com/london/2017/08/07/eiffel-tower-knife-suspect-touch-islamic-state-terrorist/





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą