2017-08-22

Europa vykdo demografinę savižudybę


Sekančią dieną po po Barselonos teroro akto, per kurį žuvo 14 žmonių, virš 100 buvo sužeista, JAV portale Gatestoneinstitute.org buvo paskelbtas Giulio Meotti straipsnis „Musulmonai sako Europai: vieną dieną visa tai bus mūsų.“ Žemiau pateikiu jo referatą.


Strasbūro archivyskuo žodžiais, musulmonai labai gerai žino, kad šiandien jų vislumas toks, kad vieną dieną visa Europa bus jų. Vengrijos premjero Viktoro Orbano žodžiais, ateinančių kelių dešimtmečių klausimas ar ir toliau Europa priklausys europiečiams ir įspėjo dėl Europos islamizacijos. Per artimiausius 30 metų Afrikos gyventojų skaičius viršys milijardą žmonių. Praėjusiais metais 180000 afrikiečių persikėlė per Viduržemio jūrą į Europą. Europos Komisaro Avramopulos žodžiais, 3 milijonai migrantų laukia, kad patekti į Europą.


Tuo metu, kai Barselonoje įvyko teroro aktas, toli Ispanijoje užsidaro pradinės mokyklos. Pradinių klasių vaikų skaičius pasiekė 10% nuo visų gyventojų skaičiaus. Vyriausybė paverčia šiuos pastatus hospisais seneliams, nes šalyje 40% žmonių 65 metų ir vyresni. Europa vykdo demografinę savižudybę, kuri yra sulyginama su keturioliktojo amžiaus maro epidemija.

Makijavelio centro tyrimai parodė, kad pirmos ir antros kartos imigrantų skaičius Italijoje 2065 metais bus 22 milijonai žmonių, arba 40% visų Italijos gyventojų. Vokietijoje 36% vaikų iki 5 metų gimė imigrantų šeimose. Trylikoje iš 28 ES valstybių, daugiau žmonių numirė, negu gimė.

SNO duomenimis, praėjusiais metais Rytų Europoje buvo 292 milijonai gyventojų, 18 milijonų mažiau, negu 1990 metais. Tai didžiausi praradimai šiuolaikinėje istorijoje, net didesni negu per Antrą pasaulinį karą.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą