2017-08-17

Sorošas organizuoja paminklų griovimą Amerikoje ir ruošia pilietinį karą?


Piliečių susipriešinimas JAV plečiasi. Šiomis dienomis Vašingtone išniekino 16-jo JAV prezidento Abraomo Linkolno paminklą, o prieš tai nuo vandalų rankų nukentėjo keli Konfederatų šalininkų paminklai. Vienas jų lyderiui ir legendai – generolui Li Šarlotsvilio mieste. Čia susidūrimų metu žuvo trys žmonės. Kairieji sukėlė isteriją Niujorke prie Trampo dangoraižio su šūksniais „Gėda! Ne Ku-Kluks-Klanui, ne fašizmui JAV, ne Trampui!“. Protestai jau apėmė 50 JAV miestų. Feikinė spauda viskuo kaltina baltuosius nacionalistus, dešiniuosius, o spalvotuosius ir kairiuosius vaizduoja nuskriaustaisiais. Visa tai sukelia baltųjų pasipiktinimą ir juos į pasipiktinusių stovyklą.




Skandalas prasidėjo nuo to, kai Šarlotsvilio taryba feminisčių ir kairiųjų iniciatyva nusprendė pašalinti paminklą 1861-1865 metų pilietinio karo Konfederatų didvyriui generolui Li, o jo vardo parką pervadinti „Emancipacijos parku“.

Generolas Roberta Edvardas Li – vienuolikos valstijų didvyris. Paminklas jam stovėjo 100 metų, todėl geresnio būdo įsiutinti gyventojus nebuvo galima sugalvoti. Ideologija pasislenka į antrą planą, pietiečiams užmynė ant jų šeimų istorijos.

Suprantama, kad ten kur yra protestas, ten atsiranda ir „profesionalūs protestuojantieji“. Kai tik buvo panešta apie paminklo nugriovimą, į miestelį ėmė važiuoti smogikai iš abiejų konfliktuojančių pusių. Už feministes atvyko kautis Sorošo kairieji ir juodieji rasistai, už konfederatus Ku-Kluks-Klanas ir baltieji nacistai. Viena iš juodųjų rasistų lyderių Nikol Valenti visai nesenai kvietė sunaikinti baltųjų šeimas ir įpareigoti baltąsias moteris daryti abortus. Savo rasistinius pareiškimus ji teisino jau ne „moterų pasirinkimu“, o jų pareiga, kad „engėjai nesidaugintų“.

Štai ši medžiaga, tiesiog perskaitykite.

Ir kur skirtumas tarp šios kovotojos už teisę žudyti baltuosius ir daryti iš jų pederastus, ir skinhedus, kviečiančius žudyti juoduosius ir daryti iš jų vergus, visai neaišku.

Iš pradžių, iš Konfederatų reiškėsi visai normalūs politikai, be nacistinių ir rasistinių lozungų, pasivadinę „alternatyviais dešiniaisiais“, tokiu būdu atsiskirdami nuo vis nepopuliaresnio Trampo. Jų pagrindinis ideologas Ričardas Spenseris ir Džaredas Teiloras išsiskiria geromis manieromis, humoru ir politine uosle. JAV feikinės MIP tuojau pat čia atrado „rusų pėdsakus“, nes Spenseris vedęs rusę Niną Kuprijanovą, kuri anksčiau buvo pastebėta eurazijiečių rate.

Dar daugiau, Spenseris yra kabėjęs apie pagarbą Putinui, o Teiloras konfrontaciją su Rusiją laiko žalinga JAV. Šie du žmonės sugebėjo suteikti JAV dešiniosioms jėgoms tam tikrą respektabilumą. Ir čia galima būtų kalbėti apie gimimą JAV partijos, analogiškos Le Pen euroskeptikams ir "Alternatyvai Vokietijai“, jeigu ne išsigimėlis-nacistas, kuris įvažiavo su automobiliu į minią kairuolių. Politinis sureguliavimas nebeįmanomas.

Apie tai, kad įvyko gyventojų radikalizacija, parodė 2015 metų sukilimas Oregone. Per 2016 metų prezidento rinkimus baltieji patriotai balsavo už Trampą, tikėdamiesi sugrąžinti savo vertybes.

JAV yra nesprendžiami rasiniai klausimai, neįvedama tvarka „juoduose kvartaluose“, „juodose mokyklose“, vietoj to rasė padaryta politine preke. Privačiose kompanijose atsirado šimtai tūkstančių, jeigu ne milijonai „profesionalių negrų“, priverstinai įdarbintų, bet nedirbančių. Tai sukėlė baltųjų nepasitenkinimą. Valstybinėse ir savivaldybių įstaigose atsirado „rasinės kvotos“. Tokia pat parodomoji buvo ir Obamos prezidentavimo istorija.

Atėjus į valdžią Trampui situacija nepagerėjo, atvirkščiai – žymiai paaštrėjo. Pirmasis, kas jam paskelbė karą, buvo Sorošas, kuris dar praėjusių metų lapkričio mėnesį surinko kairiųjų ir spalvotųjų lyderius, tarp kurių dalyvavo „Demokratinio aljanso“vadovai, organizavę paminklų griovimą. Jau tada buvo atvirai kalbama juodaodžių sukilimą prieš Trampą.

Po Trampo pergalės, periodiškai vyksta protesto akcijos, kurias rengia tie, kas nepatenkintas jo išrinkimu. Viena iš didžiausių tokių demonstracijų įvyko Vašingtone Trampo inauguracijos metu sausio 20 dieną. Dėl smurto tada buvo sulaikyta 230 žmonių, Sekančią dieną į sostinės gatves išėjo 500000 žmonių.

Trampui paskelbtas liberalų džichadas įvyko ir Berklio mieste per Velykas, kur įvyko masinės muštynės. Tada 7 žmonės pateko į ligoninę, 21 buvo suimtas.

Ir štai dabar Sorošo smogikai pasirinko ypač efektyvią taktiką – suduoti smūgį į istorinę atmintį, žinant, kad jei pietiečiai kęs, tai smogs dar stipriau, o jei sukils, tai pavadins juos fašistais ir apkaltins viskuo Trampą.

Kaip visa tai sustabdyti? Vienintelis variantas - telktis prieš bendrą priešą. Tik priešai pas abi puses skirtingi: kairiųjų Rusija, Trampas, Kinija, konservatorių - kairieji liberalai.

Situaciją galėtų išgelbėti nauja „rugsėjo 11“, bet ar tam ryšis Trampas, priverstas kariauti prekybinį karą su Rusija ir Kinija?

Trampas neturi kitų variantų, nes kuo labiau jis nusileis priešininkams, tuo mažiau pas jį liks šalininkų ir galimybių sustabdyti artėjantį pilietinį karą.

Referuota pagal:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą