2017-08-18

Barselonos teroristų tikrieji vardai yra Merkel ir Sorošas, Junkeris ir Tuskas, Grybauskaitė ir Skvernelis, globalizmas ir liberalizmas


Barselonos teroristų tikrieji vardai yra Merkel ir Sorošas, Junkeris ir Tuskas, Grybauskaitė ir Skvernelis, globalizmas ir liberalizmas. Tai jiems remiant vyksta Europos tautų genocidas, islamizacija ir negrizacija, tai jų dėka į Europą vežami teroristai iš Afrikos ir Artimųjų Rytų, melagingai vadinami „pabėgėliais“. Tai jų dėka iš mūsų vaikų, anūkų, iš visos mūsų tautos atimama ateitis.



Šiandien Barselonoje, Berlyne, Nicoje, Londone globalizmas ir liberalizmas traiško mus sunkvežimiais, kapoja kirviais, prievartauja mūsų moteris ir vaikus, o rytoj šitos juodų teroristų gaujos griaus mūsų šventoves, paminklus mūsų didvyriams ir mus vadins fašistais ir rasistais. Taip neišvengiamai bus rytoj, jeigu mes šiandien neužtrenksime duris islamo, negrų ir arabų invazijai, jei visus po Europą besišlaistančius sienos pažeidėjus neišmesime lauk už Europos ribų, neišmesime lauk iš Europos islamo, kartu su jų šariatu ir mečetėmis, neišmesime lauk iš savo gyvenimo globalizmo ir liberalizmo – to 21 amžiaus maro.




Teroro aktas Barselonoje

Barselonoje furgonas įvažiavo į minią pėsčiųjų gatvėje, žuvo 13 žmonių, virš 100 nukentėjo.
Kambrilse, irgi Katalonija, vakar buvo sužeisti 5 žmonės, manoma sprogus narkotikų laboratorijai.

Baeselonoje furgonas apie 400 metrų važiavo zigzagais per pėsčiųjų zoną ir sustojo susidūręs su kiosku. Vairuotojas pabėgo, jo ieško policija. Buvo pranešta, kad vairavo Driss Oukabir, bet vėliau paaiškėjo, kad tai kitas musulmonas, 18 metų Musa Oukabir, gyvenantis Barselonoje.


Katalonijos policija patvirtino, kad Barselonoje sulaikyti du žmonės. Abu jie išeiviai iš Šiaurės Afrikos. Vienas gimęs Maroke, kitas ispanų anklave Malilije. Anksčiau abu teisti.

Atsakomybę už teroro aktą prisiėmė „Islamo valstybė“.


Gauta informacija, kad dar vienas automobilis užvažiavo Barselonoje ant dviejų policininkų. 

Šaltiniai:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą