2017-08-27

Man mūsų valstybės valdžia primena gatvės mergą



Man mūsų valstybės valdžia primena gatvės mergą, kuri gulasi po bet kuo. Atvažiuoja koks veikėjas su juoda skrybėle ir virgulėmis, jai nurodo, kaip tvarkyti miestą, ji tuojau maunasi kelnes ir gulasi po juo. Parašo laišką kažkokie, iš kažkur, kažkieno rinkti senatoriai, ji tuojau po jais gulasi, liepia Briuselio lunatikai geresnio gyvenimo ieškotojus vežti čia ir juos šerti suvargusių lietuvių sąskaita, ji tuojau pakelia sijoną ir gulasi.


Šlykšti man šita prie lovio pripuolusi ir kelnes nusimovusi valdžia. Nėra pas ją jokio patriotizmo, jokio lietuviškumo, jokios savigarbos, jokio bendrumo jausmo, jokios atjautos jų nugyventiems vaikeliams, senoliams, laikomiems prasčiau už patį didžiausią Europos ubagą. Net iš toliausio Afrikos kampelio atsibastęs negras Italijoje per dieną gauna 30 eurų, maistą ir pastogę. O šita valdžia – gatvės kekšė, Lietuvos seneliams išdrįsta mokėti pusantro šimto eurų pensiją per mėnesį, ji išdrįsta mokėti 20 eurų „našlių“ pensiją. Šita valdžia, gatvės kekšė, nemato, kad Lietuvoje yra 60 tūkstančių vaikų, kurių kiekvienam šeimos nariui tenka mažiau, negu po 150 eurų per mėnesį, o vaikiška kuprinė šiandien kainuoja 60 eurų.

Aš pavydžiu kaimynams lenkams jų valdžios, kuri sugeba rūpintis ir vaikais, ir seneliais, kuri atsisakė priiminėti į šalį tuos socialinius parazitus pabėgėlius, kiekvieną dieną pjaunančius europiečius, traiškančius juos automobiliais.

Velniam tokia ES, jei iš Lietuvos bėga žmonės, velniam mums tokia valdžia, kuri netarnauja Lietuvos žmonėms, o kaip gatvės merga gulasi po Briuseliu tik jam pamojus?

Gal todėl šitos valdžios kai kurie atstovai taip paranojiškai bijo tų „mitologinių“ rusų, juos taip apima psichozės dėl koko tiltuko per upelį, kiekvieno ruso „pirstelėjimo“?

Teisingai jie bijo. Nes bet kokio konflikto atveju jų Lietuvoje niekas negins, žmonės giną tai, ką turi vertingo, o kraugerių ir savo tautos priešų niekas niekada žmonijos istorijoje dar neginė.

P.S. Apie vieną iš tų, kurie mūsų valstybę pastatė "rakom":

http://lebionka.blogspot.lt/2017/07/kodel-didziausias-nusikaltelis.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą