2017-08-21

Emigravo Lietuvos gyventojai, o dabar emigruoja ir Lietuvos kariuomenė


Sako, Lietuvos kariuomenė dabar užsiims kova su terorizmu. Teisingai, jei yra teroristai, kur nevėkšlos pabėgėliais vadina, o Grybauskaitė ir Skvernelis čion veža, vardijas reikia gi išmokti su jais ir kautis, gana su tai burliokais-maskoliais vajavoti.

Be to, viskas labai logiška: išvyko milijonas gyventojų iš Lietuvėlės, išnešė kuo greičiau ir toliau „muilą“, tai ką čia ginti, nejau pensininkus-ubagus, kurių subinės nuogos?

Pensininkus gi čia atvežti amerikonai pajėgs apginti. Tik va, štai, nepatogu kažkaip, kad amerikonai čia pas mus dykinėja, samanas prie Pabradės trypia veltui, duona mūsų veltui ryja. Jie gi tuo metu Amerikoje, pas save namuose, galėtų konfederatų paminklus griauti, snukius baltiems rasistams ir fašistams tratinti! Ten gi, kur tik baltas, ten rasistas ir fašistas. O kur juodas, nuo galvos lyg uodegos, tas priešingai, labai košerinis!

Atia, Lietuvos kareivėliai, rašykit laiškus, kai įsikursit kokioje Sirijoje ar Irake. Visus iš ten arabus išvykit, kad kuo daugiau jų į Lietuvą atlėktų, vat tada, tai susikausim su terorizmu – didžiausiu žmonijos priešu. Marš-marš-tra-ta-ta!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą