2017-08-09

Sorošas ir toliau kovoja prieš Europą Viduržemio jūroje


Jaunystėje buvęs SS karys, o gilioje senatvėje garsus mafijozis Sorošas tęsia savo gyvenimo tikslą – kovą prieš Europos tautas. Sorošas deda visas pastangas, kad žūt būt šiais metais pervežti į Europą jo žadėtą milijoną afrikiečių.



Vokiečių globalistinis leidinys FOCUS online džiugavo šį pirmadienį, kad Sorošo nusamdyti keli Libijos žvejai surengė piketą Tuniso Zarzis uoste prieš jaunimo judėjimą Identitären ir blokavo jų laivą „Defend Europe“, kuris renka informaciją Viduržemio jūroje apie sorošines NVO, dirbančias „afrikiečių taksi“ į Europą, ir šią informaciją perduoda ES valdžios institucijoms.


Rugpjūčio 7 dieną Italijos valdžia neįsileido „afrikiečių taksi“ dirbusį laivą, priklausantį ispanų NVO Proactiva “Golfo Azzurro.” Ekipažas išvyko į Maltos pusę, kuri irgi neleido jam įplaukti į uostą. Italija nepriėmė šio laivo, nes jo savininkė NVO Proactiva atsisakė pasirašyti Elgesio kodeksą.


Proactiva užsiiminėjo migrantų rinkimu Libijos teritoriniuose vandenyse. Italijos valdžia skelbia, kad NVO laikas , kai jos Libijos teritoriniuose vandenyse užsiiminėjo žmonių kontrabanda „pasibaigė“.

Laivas Iuventa, priklausantis NVO Jugend Rettet liepos 2 dieną buvo sulaikytas Lampedūzos uoste, nes ši organizacija nepasirašė su Italijos valdžia „Gelbėjimo kodekso“ ir neturėjo teisės užsiimti gelbėjimo operacijomis. Laivas po patikrinimo buvo areštuotas, išimti dokumentai ir kompiuteriai. Prieš šią organizaciją iškelta byla dėl jų dalyvavimo prisidedant prie nelegalios migracijos. Prieš 15 šios organizacijos narių vykdomas tyrimas dėl neteisėto žmonių įvežimo. Trapani miesto prokuroras perdavė advokatams 450 puslapių bylą su įrodymais dalyvavimo šios organizacijos žmonių kontrabandoje.Trapani miesto prokuroras paaiškino, kad yra dokumentaliai užfiksuoti reguliarūs įgulos narių ir prekeivių žmonėmis susitikimai. Jie kaltinami dalyvavimu nelegalioje migracijoje. Faktai, dokumentai datuojami 2016 metų rugsėjo 10 iki 2017 metų birželio 18 ir 26 d.d. Faktai verčia galvoti, kad tai „įprastas elgesys“, pasakė prokuroras.


Europos komisija yra pareiškusi pasitikinti Italijos valdžios veiksmais. Europos Sąjungos komisaras Dimitris Avramopulos šiuo klausimu pasakė: „Man gaila, kad kai kurios visuomeninės organizacijos nusprendė nepasirašyti elgesio Kodekso. Mes privalome dirbti kartu tam, kad išardyti prekeivių žmonėmis verslo modelį ir išvengti migrantų mirčių. Tam prašau visas visuomenines organizacijas prisijungti prie iniciatyvos. Kuo bus didesne mūsų bendro darbo apimtis, bus geresni rezultatai“.

Europos valstybės veja lauk Sorošo fondus, tuo tarpu ši Europos valstybes ryjanti angis  ir vėl susisuko savo gūžtą šiais metais Lietuvoje.


Ankstesnės mano publikacijos šia tema:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą