2017-08-04

Italijos prokurorai ir judėjimas Identitarian prieš afrikiečių vežėjus į Europą: batalijos Viduržemio jūroje tęsiasi


Kiekvieną dieną į Italiją atvežami tūkstančiai negrų, kurie keliauja į šiaurę ir telkiasi prie Brenerio perėjos iš Italijos į Austriją. Identitäre vadovo Martin Sellner nomone, tai tęsis iki Angela Merkel bus perrinkta Vokietijos kanclere, tuomet Vokietija bus užtvindyta šių geresnio gyvenimo ieškančių afrikiečių lavina.

„Reikia nukelti kepurę prieš Identitarian aktyvitus“, rašo Pi-news, kurie kovoja prieš kairiųjų nevyriausybinės organizacijos (NVO), tapusiomis„afrikiečių pervežimo taksi“.

Jaunimo judėjimas Identitarian pradėjo projektą „Apginsime Europą“. Šis judėjimas kilo Prancūzijoje ir paplito visoje Europoje, bet ir Austrijoje, Vokietijoje, Italijoje ir kitose valstybėse.

Identitarian renka aukas Europoje, už jas ketina išnuomoti laivus ir kontroliuoti NVO vežančias į mūsų kontinentą nelegalius migrantus. Jie žada naudoti „Grienpeace“ taktiką. Gegužės mėnesį Identitarian laivelis blokavo organizacijos SOS Mediterranee laivą, kuris iš Sicilijos į Libiją vyko ieškoti migrantų. Austrijos Identitarian aktyvistas Martin Sellner pasakė: „Mes įdėmiai seksime juos radaru, dokumentuosime jų elgesį ir vykdysime neprievartinius veiksmus Grienpeace stiliumi“. „Kadangi mūsų vyriausybės nieko nedaro, mes turime imtis priemonių“, - pasakė jis.


Tarptautinis mafijozis Džordžas Sorošas yra pareiškęs, kad šiais metai į ES atveš 1 milijoną nelegalių migrantų iš Afrikos.


Taktika pasikeis po rinkimų Vokietijoje

„Reikia nagrinėti taip vadinamą „Viduržemio jūros krizę“ ne kaip regioninį ar izoliuotą reiškinį, bet ir suprasti, kad fanatikai ir jų migracijos NVO perkėlė savo veiklą iš Balkanų į centrinę Viduržemio jūrą“. Štai ir visa esmė. Visi žvilgsniai krypsta į Libiją, iš ten tūkstančiai pabėgėlių kasdien patenka į Italiją iš Afrikos. Tada jie bando keliauti diena iš dienos į šiaurę, į Brenerio pusę, Vokietijos kryptimi! Politikai nori vieno sulaikyti spaudimą į mūsų šalį iki spalio. Tada bus išrinktas Bundestagas, tada galima įleisti srautą. Butent šie planai turi būti sužlugdyti,“ - sako Martin Sellner.



Laivo Iuventa sulaikymas, išimti dokumentai ir kompiuteriai

Laivas Iuventa, priklausantis NVO Jugend Rettet, naktį iš liepos 1 į 2 buvo sulaikytas Lampedūzos uoste, nes ši organizacija nepasirašė su Italijos valdžia „Gelbėjimo kodekso“ ir neturėjo teisės užsiimti gelbėjimo operacijomis. Laivas po patikrinimo buvo areštuotas, išimti dokumentai ir kompiuteriai. Prieš šią organizaciją iškelta byla dėl jų dalyvavimo prisidedant prie nelegalios migracijos.


Europos komisija pareiškė pasitikinti Italijos valdžios veiksmais.

Europos Sajungos komisaras Dimitris Avramopulos šiuo klausimu pasakė:
„Man gaila, kad kai kurios visuomeninės organizacijos nusprendė nepasirašyti elgesio Kodekso. Mes privalome dirbti kartu tam, kad išardyti prekeivių žmonėmis verslo modelį ir išvengti migrantų mirčių. Tam prašau visas visuomenines organizacijas prisijungti prie iniciatyvos. Kuo bus didesne mūsų bendro darbo apimtis, bus geresni rezultatai“.

Laivas Iuventa, priklausantis NVO Jugend Rettet buvo areštuotas teismo organų pavedimu, nes prieš šią organizaciją iškelta byla dėl jų dalyvavimo prisidedant prie nelegalios migracijos.



Prokuroro kaltinimas

"Iuventa" yra 33 metrų laivas , kuris gali vežti 220 žmonių, buvo sulaikytas liepos 2 d. Lanmpedūzoje. NVO Jugend Rettet Viduržemio jūroje dirba virš metų. Trapani miesto prokuroras paaiškino, kad yra dokumentaliai užfiksuoti reguliarūs įgulos narių ir prekeivių žmonėmis susitikimai. Jie kaltinami dalyvavimu nelegalioje migracijoje. Faktai, dokumentai datuojami 2016 metų rugsėjo 10 iki 2017 metų birželio 18 ir 26 d.d. Faktai verčia galvoti, kad tai „įprastas elgesys“, pasakė prokuroras.

Proveržis?

Gali būti, kad pagaliau Italijai pavyks uždėti tarptautinio mafijozio Sorošo finansuojamoms NVO apynasrį. Aš to jiems linkiu iš visos širdies, kaip ir judėjimui Identitarian, demaskuojančiam šias globalizmo šiukšles ir kriminalinius nusikaltėlius.

Šaktiniai:


Ankstesnės mano publikacijos šia tema:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą