2017-08-26

Europos mokslininkai išrado aerozolį, kuris skatina meilę imigrantams ir sodomitams


Vokiečių ir amerikiečių mokslininkai pareiškė, kad surado vaistą, kuris „padidina toleranciją“. Jis, iš esmės, yra „soma“ iš Hakslio antiutopijos.

Vaistas sukurtas hormono „oksitocino“ pagrindu. Pranešimas apie šį tyrimą paskelbtas žurnale Proceedings of the National Academy of Sciences, trumpai apie jį pranešė Eurek Alert. Jie parodė, kad įvedus šį veikiantį į žmogaus smegenis hormoną dalyvaujantiems eksperimente žmonėms pas juos sumažėjo ksenofobinės nuotaikos.


Iki ir po oksitocino aerozolio vartojimo per nosį mokslininkai vertino ksenofobines nuotaikas pas respondentus, rodydami jiems prieglobsčio ieškančius ir migrantus. Mokslininkų žodžiais, oksitocinas didino altruistines nuotaikas pas respondentus turinčius nedidelę ksenofobiją. Pas eksperimento dalyvius su žema tolerancija migrantams pažymimas jos lygio padidėjimas, ypač kada kartu su hormonu jie gauna informaciją apie sunkią migrantų ir pabėgėlių būklę. Suprantama, kad vaistas tiks ir tiems, kurie per menkai myli pederastus ir kitas mažumas. Imam ir purškiam oksitociną į nosį, rodom jam Oskarą gavusį „šedevrą“, apie sunkų negro-pederasto gyvenimą Amerikoje ir baigta – visi biurgeriai verkia. Europinė idilija.

Tačiau, kaip mums praneša ankstesni medicinos tyrimai, šis „nuostabus“ preparatas mažina ne tiktai žmogaus savisaugos mechanizmus svetimo ir neteisingo atžvilgiu. Dar 2009 metai amerikiečių mokslininkas Lari Jangas atrado, kad oksitocinas sukelia dirbtinį meilės jausmą.

„Aš nemanau, kad mes galėsime pilnai suprasti šį procesą, tačiau meilės jausmas yra pasekmė ypatingų cheminių junginių, veikiančių žmogaus smegenyse. Šie junginiai priklauso oksitocinų grupei, kurie taip pat dalyvauja ankstyvose stadijose susidarant ypatingiems santykiams tarp motinos ir vaiko“, - pareiškė Lari Jang. Jau tada BBC pasakojo apie galimybę sukurti oksitocino pagrindu vaistus, sustiprinančius arba sukeliančius jausmus ir buvo kalbama, kad mokslininkai jau sugebėjo panaudoti oksitociną, kaip aerozolį į nosį. Ir štai, praėjus 8 metams šie mokslininkai atrado pritaikymą – iššaukti motinišką jausmą tiems kam reikia.

Be to, oksitocinas sukelia palankumą kitiems žmonėms, tikėjimą konkretaus žmogaus žodžiams. Nuo oksitocino koncentracijos priklauso autizmo ir Viljamo sindromo pasireiškimas.

Iš esmės, nėra ką komentuoti šiuos atradimus – Vakarai viešai vykdo darbus kuriant valdomą visuomenę, kuri tikės viskuo, ką jiems pasakys, ir mylės, ką parodys. Oligarchai jiems taps labiau mylimi už motiną, o išlaidos aerozolio gamybai žymiai mažesnės, negu socialinės programos ir pensijos. Suprantama, tenai nėra vietos Tėvynei, Dievui, Šeimai – visa tai pakeis korporacijos. Labas „Nuostabus naujasis pasauli“.

Hakslio romane lengvam narkotikui „soma“ tenka svarbiausias vaidmuo reguliuojant visuomenės gyvenimą. Šiame romane soma yra pasaulio tvarkos pagrindas. Somą naudoja visi ir nuolatos, net ir vaikai. Ją naudoja prieš miegą, kad geriau miegoti, po darbo, kad atitrūkti nuo problemų, ją išduoda kartu su darbo užmokesčiu, purškia policija vykstant retiems gyventojų neramumams. Aplink somos reklamos: „Somos gramas – ir nėra dramos!“, „Išgeri somą ir laikas sustoja. Saldžiai tai pamirš žmogus ir kas buvo, ir kas bus“. Praėjus 80 metų baisus rašytojo sapnas tapo realybe – mokslininkai atrado „meilės formulę“, kuri gali tapti ta pačia fantastine šių laikų soma.


Šaltinis:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą