2017-08-24

Laiškas Trampui: Gerbiamas Prezidente, pas jus du koziriai – areštuokite Sorošą ir ištirkite 9/11


Sorošas turi būti areštuotas, atiduotas teismui ir įkalintas kalėjime, kad išvengti pilietinio karo“, - straipsnis tokiu pavadinimu buvo paskelbtas JAV portale State of The Nation.

Džordžas Soroša – tai ne tik tarptautinis aukščiausio lygio kriminalinis nusikaltėlis, jis įrodė, kad yra Amerikos respublikos išdavikas“, - rašoma straipsnyje ir pažymima, kad „Sorošas yra pagrindinė varančioji jėga vykstančio valstybės perversmo prieš Trampą ir tai suteikia teisę jį nedelsiant areštuoti ir atimti iš jo laisvę. Būtent tai Trampas turi padaryti nedelsiant.“ Tai, autoriaus nuomone, atgrasins Amerikos oligarchatą nuo greitai augančios violetinės revoliucijos, kurioje seną Sorošą pastaroji cabala naudoja, kaip perversmo iniciatorių. Jeigu Trampas to nepadarys, jo prezidentavimas gali pasibaigti 2017 metais.



Sorošas labiausiai neapkenčiamas žmogus Europoje

„Jis buvo ir yra pagrindiniu Angelos Merkel ramsčiu,“ kuriai buvo „suteiktas kreditas praktiškai vienai paversti Europą į antiutopiją, post-apokaliptine dykuma“.


Ji taip pat New World Order (naujosios pasaulio tvarkos) globalistė, kuri pasiekė ekonominės galios ir finansinės valdžios, ko nesugebėjo padaryti Adolfas Hitleris karinės jėgos pagalba.


Straipsnyje pažymima, kad Sorošas Amerikoje finansuoja liberalias ir kairiąsias jėgas. Jis buvo pagrindinis Hilari Klinton sponsorius, nors didžioji dalis pinigų buvo nukreipta slapta. Trampą atakuoja 187 organizacijos, kurias tiesiogiai finansuoja Džordžas Sorošas.











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą