2017-08-28

Jeigu globalistų spauda tyli apie migraciją iš Afrikos į Italiją, tai nereiškia, kad ten kažkas pasikeitė


Vokietijos partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) viena iš vadovių Alisa Weidel jau po Barselonos teroro akto apsilankė Italijos pakrantės miestuose Genujoje ir Ventimiglia ir įsitikino, kad imigracijos mastai nesumažėjo. Tiesiog, rinkimų į Bundestagą išvakarėse globalistams tarnaujanti ES spauda kitaip sudėliojo informaciją.




Alisa Weidel savo pranešime apie šio Italijos regiono migracinę ir saugumo situaciją informuoja, kad Genujoje aktyviai veikia 15 islamistų grupuočių. Vantimiglijoje, kuri yra netoli Prancūzijos sienos, yra daugybė įsikūrusių afrikiečių ir arabų stovyklų, kuriose susitelkė beveik išimtinai vyrai. Paskutinėmis savaitėmis situacija mieste sparčiai blogėja, nes Prancūzijos valdžia nepraleidžia per Prancūzijos sieną migrantų ir siunčia juos atgal, tuo tarpu imigracija per Viduržemio jūrą nemažėja.

Alisa Weidel žodžiais, tie kas nori susidaryti realų vaizdą apie tai ką dideliu mastu Vokietijos inicijuota migracija iš Vidurinės Azijos ir Afrikos sukėlė šiame regione, turi semtis informaciją ne iš masinės informacijos priemonių ir oficialių susitikimų, bet turi apsilankyti Ventimiglijoje. Čia vietoje bus nuvainikuota legenda apie migracinės krizės sumažėjimą, ką skleidžia Merkel priešrinkiminės kompanijos metu MIP propaganda.

Politikė konstatuoja, kad islamo terorizmas sukūrė savo agentūrinį tinklą Vakarų Europoje. Į jį įsijungė pagrindinės Islamo valstybės figūros. Jie vadovauja Paryžiaus ir Barselonos teroristų grupėms. Šios terorizmo problemos sprendimą Alisa Weidel mato sustabdyme imigracijos iš islamo šalių, pasų kontrolės įvedime, efektyvioje sienų apsaugoje ir nelegalų išsiuntime.

Migracinis spaudimas iš Afrikos ir Artimųjų Rytų augs didžiuliais tempais, mano politikė, nes ten milijonai „sėdi ant lagaminų“. Afrikos ir Artimųjų Rytų problemos, Weidel nuomone, negali būti išspręstos nei Italijoje, nei Vokietijoje. Reikia iš esmės pakeisti prieglobsčio ir migracijos politiką. Merkel, tuo tarpu, neigia realybę ir toliau.

AfD reikalauja uždaryti Viduržemio jūros maršrutą ir sukurti prieglobsčio ir apsaugos centrus Afrikos šiaurėje ir Artimuosiuose Rytuose.

Šaltinis:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą