2017-08-23

Du žuvę vaikai: siras Alanas Kurdi ir Barselonos berniukas, tapęs islamo teroristų auka, bet kokia skirtinga liberastinės spaudos reakcija į šias dvi vaikų mirtis!


Paskendusio siro Alano Kurdi nuotrauka nedelsiant apskriejo visą pasaulį ir suvirpino daugelio žmonių širdis. Po to, neva keršydama ir už šį žuvusį vaiką, JAV koalicija dienų dienas bombardavo Siriją, o Angela Merkel, rodydama šią nuotrauką vokiečiams, atvėrė Europos duris milijonams musulmonų ir gaujoms infiltruotų islamo teroristų, kurie Barselonoje, praėjus dviem metams, užmušė kitą berniuką. Tik jau šio islamo teroristų užmušto Ispanijos berniuko nuotraukos globalistai niekam nerodė, dėl jo žūties jie neliejo krokodilo ašarų, nes tai jie nužudė Ispanijos berniuką.



Nei vienas laikraštis nepaskelbė Barselonos berniuko nuotraukos. Nėra nuotraukų mažų vaikų iš Londono, Mančesterio, Berlyno, Nicos, Paryžiaus, Briuselio. Šių nuotraukų niekada neparodys liberastinei satanistų mafijai priklausančios MIP.


Pi-news rašo: „Įsidėmėkite, vienos nuotraukos bus panaudotos, kad manipuliuoti jumis, kad atidaryti sienas, kad spausti ašaras, kada kalba eina apie melagingus pabėgėlius ir tautų perkraustymo politiką ir baltosios rasės išstūmimą. Kitų nuotraukų neparodys, kad jūs nematytumėte kančių, kurias sukelia manipuliacijos ir jūsų kvailumo išnaudojimas“.

Darja Aslamova savo reportaže iš Sirijos apie Alano Kurdi istoriją rašė: „Pavyzdžiui, tėvas šio nelaimingo paskendusio trijų metų berniuko Alano Kurdi, kurio fotografija apskriejo visą pasaulį, kiek aš žinau, ruošėsi į Europą, kad įsistatytų naujus dantis, bet jis nenupirko savo vaikui gelbėjimo liemenės, kuri kainuoja centus…“

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą