2017-08-09

Teroras Paryžiuje: suvažinėti šeši kariškiai, trys sunkioje būklėje


Globalistų vykdomas Europos naikinimas duoda vaisius. Kaip praneša žinių agentūros, trečiadienį 8 val. 15 min. Paryžiaus priemiestyje Levallua-Perre teroristas su BMW automobiliu užvažiavo ant grupės kariškių, dalyvaujančių patruliavimo operacijoje Sentinelle. Incidentas įvyko 200 metrų nuo vietos merijos.


Užpuolimo metu nukentėjo 6 kariškiai, trys iš kurių sunkiai. Jie nuvežti į karo ligoninę Persi Klamare. Policija ieško teroristo.

Priemiesčio meras Patrikas Balkani pasakė, kad „nusikaltėlis laukė prie kareivinių, kol kariškiai eis prie savo mašinos“.

Prancūzijos vidaus reikalų ministras Žeraras Kolonas ir gynybos ministras Floransas Parli žada aplankyti nukentėjusius, kurie gydomi ligoninėje.

Medikai vertina trijų kariškių sveikatos būklę kaip sunkią. Operacija Sentinelle, kurioje dalyvavo nukentėjusieji, buvo pradėta 2015 metų sausio mėnesį po teroro akto prieš Charlie Hebdo. Ši operacija buvo sustiprinta 2015 metų pabaigoje, kada šalyje buvo įvesta nepaprastoji padėtis, kuri veikia iki šiol.

Pranešama, kad Leipcige (Vokietija) „Merkel svečias“ iš Libijos virtuviniu peiliu dūrė moteriai į petį be jokio preteksto. Tai įvyko praėjusį šeštadienį. Moteris sunkiai sužeista.

MATO žada mus apginti. O gal pirma ji lai apgina savo kareivius ir Europos moteris nuo pabėgėlių-teroristų, lai apgina ES sienas nuo nelegalų, kurie kiekvieną dieną tūkstančiais plūsta į Europą?

Kam mums toks daug ėdantis ir labai brangiai kainuojantis katinas, kuris negaudo pelių?

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą