2017-08-26

Vakar įvyko teroro aktai Briuselyje ir Londone. Terorizmas įgauna pagreitį: Welcome refugees! Vokietijoje siūloma naikinti konstitucinę teisę į prieglobstį


Londonas. Pranešama, kad vakar vakare prie Brimingemo rūmų buvo su peiliu užpulti ir sužeisti policininkai, po to, kai jie čia pastebėjo įtartiną automobilį, o jame peilį. Sulaikymo metu teroristas subadė policininkus. Teroristas irgi buvo sužeistas, nuvežtas į ligoninę ir apklaustas. Jis areštuotas kaltinant terorizmu. 



Briuselis. Vakar 21:15 ginkluotas mačete teroristas užpuolė karinį patrulį Briuselio centre, Emilio Žakmeno bulvare. Liudininkai tvirtina, kad buvo užpulti du kariai. Viso patruliavo trys kariai.Vienam sužeistas veidas, kitam ranka. Teroristas buvo sužeistas, bet po kurio laiko mirė. Tai 30 metų „welcome refugees“ iš Somalio. Liudininkai girdėjo teroristą šaukiant Alach akbar!

Nuo 2015 metų Europoje „welcome refugges“(Merkel svečiai) įvykdė 21 teroro aktą, kuriuose žuvo 341 europiečiai, o 1188 buvo sužeisti.

Vokietijos AfD partija nori panaikinti konstitucinę teisę į prieglobstį

AfD partijos pirmininko pavaduotojas Aleksandras Gauland pareiškė, kad „Vokietija negali sau leisti esant tautų persikraustymui visiems taikyti teisę į prieglobstį“. Apie tai vakar pranešė die Welt.


„Reikia panaikinti 16a. straipsnį“, pareiškė jis ir pažymėjo, kad „kiekvieną atvejį reikia nagrinėti individualiai.“




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą