2017-08-31

Nelegalių migrantų iš Afrikos kontrabandistai „Gydytojai be sienų“. Kas jūs, daktare Kušneri?


Kas tie „nuskriaustųjų gynėjai“, kurie užsiima afrikiečių kontrabanda iš Libijos, rūpinasi negrais savivaliaujančiais Romos centre, „globoja“ Sirijos vaikus"? Prieš metus laiko Darja Aslamova apie šią skandalingą organizaciją „Gydytojai be sienų“ parašė savo žurnalistiniame tyrime, kurio ištrauką aš 2016 birželio 15 paskelbiau „Šauksme“, pavadinimu „Kas gi jūs, daktare Kušneri?“

Kas jūs daktare Kušneri?

KP korespondentė Darja Aslamova savo Reportaže iš Lesbo salos papasakojo apie pabėgėlių dramą, išskrostus organams pabėgėlių lavonus, dešimtis tūkstančių pagrobtų, parduotų, išprievartautų, išdorotų organams pabėgėlių vaikų, ir dar daug visokių protu nesuvokiamų baisybių, tarp kurių styro ir skandalingos organizacijos „Gydytojai be sienų“ ir šios organizacijos įkūrėjo daktaro Bernardo Kušnerio ausys.


Italijos dienraštis Repubblica šiandien pranešė, kad Italijos vyriausybei nepavyko susitarti su šešiomis iš aštuonių sorošinių nevyriausybinių organizacijų (NVO), kurios vykdo afrikiečių pervežimą į Europą ir dirba išvien su nusikaltėliais kontrabandistais, kad jos pasirašytų atitinkamas nelegalių migrantų gelbėjimo ir gabenimo į Italiją taisykles, taip vadinamą „Gelbėjimo kodeksą“. Šį „Kodeksą“ pasirašė tiktai „Save the children“ ir „Moas“ organizacijos.“(1)
Štai ką pasakoja apie šį skandalingą daktarą ir jo įkurtą organizaciją „Gydytojai be sienų“ KP korespondentė Darja Aslamova savo reportaže iš Lesbo salos, pavadintame „Graikų žvejai: pabėgėlius mėsinėjo organams Turkijoje, o kūnus išmetinėjo neutraliuose vandenyse“:
Vakarų media vadina jį „daktaras Propaganda“, o serbų MIP- „daktaras Mengele“. Prancūzų gydytojas, organizacijos „Gydytojai be sienų“ įkūrėjas, Prancūzijos užsienio reikalų eks-ministras (2007-2010). Pagal Izraelio MIP, įeina į skaičių pačių įtakingiausių pasaulio žydų.
Jaunystėje – komunistas (iš komunistų partijos jį, tiesa, greitai išvarė). Įeina į grupę „tikrų kairiųjų“ (taip su neapykanta Prancūzijoje vadina buržuazinę bohemą, postringaujančią apie trockizmą ir socializmą su šampano bokalu rankose). Dalyvavo keliose humanitarinėse misijose ir pirmas sumojo, kad jas galima panaudoti išimtinai politiniams tikslams. Nutraukė ryšius su „Raudonuoju kryžiumi“ dėl jų „neutralių“ ir netgi „amoralių pažiūrų“ ir sukūrė 1971 metais organizaciją „Gydytojai be sienų“.
Kame gi „kampas“? „Raudonasis kryžius“ kad patekti į karo zoną iš abiejų konflikto pusių buvo apolitiškas, vadovavosi principu: „Mes gydome visus, nes tai yra gydytojų pareiga, ir neskirstome žmones pagal jų politines pažiūras“. Kušneris reikalavo „dorovingesnio“ gydymo principo, kuris kiekviename kare suskirstytu ligonius į „aukas“ ir „žudikus“, į „gerus savus“ ir „blogus svetimus“. Tai apvertė viską aukštyn kojomis, netgi Hipokrato priesaiką, ir tai įtiko vakarų politikų skoniui. Dabar buvo galima daryti perversmą bet kurioje neįtinkančioje valstybėje, siųsti ten humanitarines organizacijas, kurių vadovai su liūdinčiais veidais pranešinėjo apie „daugybę aukų“ iš opozicijos pusės ir netgi užsiminti apie „genocidą“ kokios nors mažumos, o stambiausių media fotografai publikavo siaubingas nuotraukas, o politikai darė pareiškimus apie tai, kad reikia sustabdyti eilinį „beprotį diktatorių“.
Štai čia ir tiko daktaro Kušnerio teorija apie „humanitarinę intervenciją“ ir „būtinybę kištis“. 1993 metų sausio mėnesį išaušo jo žvaigždžių valanda (iki šio momento Kušneris jau „daėdė“ net savo kolegoms iš „Gydytojai be sienų“, triukšmingai išėjo, išsaugojęs, vienok, savo įtaką, ir sukūrė alternatyvią organizaciją „Pasaulio gydytojai“). Jo nauja organizacija išleido apie du milijonus dolerių (įdomu, kas juos davė?) reklaminei kompanijai prieš Slobodaną Miloševičių (keistas darbas gydytojams, ar ne tiesa?), kurį lygino su Hitleriu, o Bosnijos serbų stovyklas karo belaisviams – su nacistų koncentracijos stovyklomis. (Net Alija Izetbetovič, pirmasis Bosnijos ir Hercogovinos prezidentas ir prisiekęs Bosnijos serbų priešas, mirties guolyje pripažino, kad jo tvirtinimas buvo melagingas: mirties stovyklų nebuvo, nors sąlygos karo belaisviams buvo siaubingos).
Serbų demonizacija atvedė į 1995 metų Bosnijos serbų bombardavimus NATO aviacija, o 1999 į apyvartą buvo paleista Kušnerio doktrina apie „humanitarinę intervenciją“, su kurios pagalba NATO pilnai sugriovė klestinčią Jugoslaviją, sukūrė banditišką kvazivalstybę „Kosovo“ pavadinimu ir į Gagos kalėjimą įkišo teisėtą prezidentą (jau Serbijos) Slobodaną Miloševičių, kur jis numirė gana įtartinomis aplinkybėmis.
O Kušnerį apdovanojo postu. 1999 metais jis vadovavo SNO misijai okupuotame Kosove. Toliau prasideda visai tamsūs reikalai: albanų vykdomi serbų, čigonų, „neteisingų“ albanų, kurie pasisakė prieš Kosovo premjerą Chamirą Tači, grobimai. Aukas mėsinėjo organams ir jų širdis ir inkstus transportavo į Europą, Izraelį ir Turkiją. Ir vėl laiko faktorius: atsižvelgiant, kad organus galima transportuoti tiktai lėktuvu (laikas skaičiuojamas valandomis!), kas davė leidimą jų siuntimui? Toks krovinys fiksuojamas ir tikrinamas muitinėje. Ir kaip vadovas misijos gerasis daktaras Kušneris galėjo apie tai nežinoti, būdamas faktiniu Kosovo diktatoriumi? Tyrimais užsiėmė Gagos tribunolo prokuroras Karla del Ponte, kurią vėliau nušalino nuo bylos ir pasiuntė į garbingą tremtį į Argentiną. Savo knygoje „Medžioklė. Aš ir kariniai nusikaltėliai“ Karla tiesiai apkaltino tyrimo trukdymu SBO misijos valdininkus ir jų vadovą Bernarą Kušnerį. Vėliau tuo užsiėmė PACE deputatas Dikas Marti, paskelbęs pranešimą apie žmonių grobimą Kosove ir jų organų pardavimą. Jam pavyko patraukti atsakomybėn tiktai tiesioginius vykdytojus (konkrečiai, Prištinos kliniką „Medikus“, išiminėjusią aukų organus), bet visi globėjai išvengė bausmės.
"Nauja Roberto Kocho instituto (Vokietija) ataskaita patvirtino, kad imigrantai į Europą atnešė užkrečiamas ligas. Realus susirgimų skaičius yra slepiamas nuo visuomenės, pažymi JAV portalas Gatestone.

Gydytojo profesija – gelbėti gyvybes. Išimtis – organizacija „Gydytojai be sienų“, kuri neša Europos tautoms mirtį. Ši NVO tiesiogiai dalyvauja taip vadinamoje „pabėgėlių krizėje“. Jie kartu su kontrabandininkais užsiima nelegalių migrantų vežimu iš Afrikos į Italiją. Tai ypač pelningas verslas. „Gydytojai be sienų“ turi visą flotilę laivų, tarp jų laivą „Prudence“ su 1000 miegamų vietų, kuriais iš Afrikos vežami į Europą nelegalai. Tarp šios organizacijos sponsorių yra ir tarptautinis mafiozis Dž.Sorošas.“(2)


Pats daktaras Kušneris gana lengvai žiūri į žmogaus mirtį. Jis prisipažino, kad iš „gailestingumo“ asmeniškai marino Libane ir Vietname beviltiškus pacientus (ar jau tokius beviltiškus? Ir kas dabar tai patikrins?) O dabar atspėkite, ką paskyrė sveikatos apsaugos reformos kuratoriumi Ukrainoje nuo tarptautinės bendruomenės pusės? Suprantama, gerąjį daktarą Kušnerį, kuris įėjo į taip vadinamą Ukrainos modernizacijos agentūrą. Reikia tik viltis, kad gandai apie išėmimą organų pas sužeistus Ukrainos kareivius taip ir liks gandais.
12 tūkstančių dingusių, oficialiai užregistruotų pabėgėlių vaikų. Sirai, parduodantys savo inkstus, kad perplaukti jūrą. Slapti bordeliai, kur randa nežinomos kilmės mažamečius vaikus. Protingi, šaltakraujai gydytojai-žudikai. Ligoninės, kur atliekamos neteisėtos operacijos. Žinomos labdaros organizacijos su balta kaip sniegas reputacija, kurių dėka galima nusiųsti organus į bet kurį pasaulio kraštą.
Ir nei vieno liudininko. Jie visi mirę. 

Gydytojai be sienų dėka“ paskendusio siro Alano Kurdi nuotrauka nedelsiant apskriejo visą pasaulį ir suvirpino daugelio žmonių širdis. Po to, neva keršydama ir už šį žuvusį vaiką, JAV koalicija dienų dienas bombardavo Siriją, o Angela Merkel, rodydama šią nuotrauką vokiečiams, atvėrė Europos duris milijonams musulmonų ir gaujoms infiltruotų islamo teroristų, kurie Barselonoje, praėjus dviem metams, užmušė kitą berniuką. Tik jau šio islamo teroristų užmušto Ispanijos berniuko nuotraukos globalistai niekam nerodė, dėl jo žūties jie neliejo krokodilo ašarų, nes tai jie nužudė Ispanijos berniuką.“ (3)
Barselonos berniuką žudė ir nusikaltėlių organizacija „Gydytojai be sienų“, užsiimanti nelegalų kontrabanda iš Afrikos.


Šiuo metu „Gydytojai be sienų“ ir kitų panašių nusikaltėlių organizacijų, kurios užsiimė nelegalių migrantų kontrabanda per Viduržemio jūrą, nusikaltimai yra dokumentaliai įrodyti. Tai atliko Europos jaunimo organizacija „Defend Europe“ su savo laivu C-Star. Maltos ir kitų ES šalių valdžios aktyviai priešinosi šios organizacijos veiklai, ES pasienio apsaugos agentūra "Fronteks" nieko neveikė, o žmonių kontrabandistams visur buvo degama žalia šviesa.

Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą