2017-08-07

Tuskas mano, kad Lenkija nori pasiųsti ES na...


Europos Tarybos pirmininko Donaldo Tusko nuomone, Lenkijos vyriausybė ruošiasi pasiųsti ES na... Žinoma jis kalbėjo diplomatiškiau, bet nuo to minties prasmė nesikeičia.


Buvęs Lenkijos premjeras mano, kad Lenkijos vyriausybė ketina iškelti klausimą dėl Lenkijos buvimo Europos Sąjungoje tikslingumo. Pirmiausiai, jo nuomone, bus prieita prie konflikto, o tada paskelbta, kad Europos Sąjunga Lenkijai yra nereikalinga, praneša EUObserver.

Tusko žodžiais, „ties europiniu Lenkijos likimu šiandien yra klaustuko ženklas“.

Kas dėl klaustukų, tai pats Donaldas Tuskas yra didžiausias klaustukas. Lenkija priešinosi, kad Donaldas Tuskas būtų paskirtas Europos Tarybos pirmininku. Antra, Tuskas tik ką buvo apklausiamas Varšuvoje dėl jo veiklos esant šios šalies premjeru.

Tusko nuomone, tas faktas, kad Europos tribunolo sprendimas buvo atmestas Lenkijos vyriausybės, kalba „apie labai pavojingą“ procesą. Jis tame mato „aiškų bandymą atvesti Lenkiją į konfliktą su Europos sąjunga“.

„Tai panašu į įžangą prieš pranešimą, kad Lenkijai nereikalinga Europos sąjunga ir kad Lenkija nereikalinga ES“, - reiškė įsitikinimą Donaldas Tuskas.

EUObserver primena, kad Europos komisija grasina įvesti sankcijas Lenkijos atžvilgiu dėl teismų reformos. Be to Europos komisija pradėjo savo inkvizicines procedūras dėl Lenkijos atsisakymo priimti taip vadinamus pabėgėlius, kuriuos su niekuo nepasitarusi Vokietijos Kanclerė įleido į Europą be jokios kontrolės ir sukėlė ES gyventojams mirtiną terorizmo pavojų, kuris su kiekviena diena tik stiprėja.

Kodėl Europos komisija nesvarsto sankcijų prieš Vokietiją, kuri 2015 metais pažeidė visus įmanomus Šengeno zonos ir ES valstybių įstatymų, atverdama ES sienas viso pasaulio perėjūnams?

ES-Babilono bokštas Nr.2 ėmė griūti. Tai tapo aišku po Breksito. ES yra dirbtinis ir antidemokratiškas statinys, Europos tautoms primestas joms svetimų elitų. ES negali išlikti, nes šis bokštas neturi rišančios medžiagos. „Europinės vertybės“ yra fikcija, jokios prasmės neturintis lozungas. Lenkija – savo valstybės patriotų valstybė, katalikų valstybė, tai vientisas kūnas, o ne mėšlo krūva, kokiomis tapo šiandien Vokietija, Švedija, Olandija, todėl ant tokio kūno ir nėra vietos piktžolėms – geresnio gyvenimo ieškotojams - „pabėgėliams“. Lenkai tiki į Krikščionių Dievą, jie netiki globalistų melu apie „pabėgėlius“. Lenkai šiandien pavyzdys lietuviams ir nesiduokim pjudomi su paveikslėliais ant jų pasų su „Aušros vartais“. Kam mums „Aušros vartai“, jei ten į Vilnių atvežti negrai šlovins Alachą?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą