2017-08-09

Psichikos ligomis serganti valdžia


Kai politikai serga psichikos ligomis, nepajėgia išspręsti žmonių problemų, jie ima spręsti šunų problemas, mieste keisti geras apšvietimo lempas.


Yra žinoma, kad psichikos sutrikimais serga kas penktas mūsų planetos gyventojas.

Keista, bet į valdžios struktūras patenkančių tarpe šis santykis yra kitoks, ten atvirkščiai, sveikas vienas iš penkių, bent jau Lietuvoje, greičiausiai nykstančioje (naikinamoje) valstybėje pasaulyje.

Labiausiai rėžia akį valdžios atstovo psichikos problema tada, kai ligotas žmogus pastatomas rūpintis visų sveikata!



Taip nutiko su sveikatos ministru Lietuvoje.

Vietoj to, kad rūpintis tragiškos būklės valstybės sveikatos sistema, ministras užsiėmė šunų maudynėmis. Ar taip elgiasi sveiko proto žmogus? Kas po to paneigs, kad mūsų sveikatos apsaugos ministrui kažkas ne taip su galva?



Kitas pavyzdys - Vilniaus meras

Jo aplinka: vienas beprotis pozuojantis su moteriškomis pėdkelnėmis ir žadantis išp...  Lietuvą, kitas – su automatu!




Jo darbai: nameliai katinams, kas metrą ar du sodinamos liepos, be to ten, kur ir taip pilna medžių, o kur plikos gatvės, ten medžiai nesodinami.


Vietoj meno kūrinio – riogso surūdijęs kanalizacijos vamzdis prie Neries.

Vietoj draudimo ar leidimo ženklo maudyti šunis Vilniaus paplūdimiuose, ženkle kalbama, kad paplūdimys šunims yra Vingio parke!? Ar tai galima daryti konkrečiame pliaže - nei žodžio!


Dar reikia įrodymų, kad Vilniaus meras turi psichikos problemų? Prašom:

Jis sugalvojo keisti mieste apšvietimo lempas, tas, kurios pakeistos vos prieš 17 metų. Miestas skolose, kaip šilkuose, o ligotas meras ims 60 milijonų eurų kreditus, kad keisti lempas! Ar gali psichiškai sveikas žmogus taip elgtis?

Kodėl taip vyksta, kad valdžioje pas mus vieni kvailiai, kodėl mes juos renkame?



Labai protingas Antakalnio gatvės gyventojos paaiškinimas.

Vakar sutikau prie Neries esančio Šimašiaus „tako“, kurio tėra rodyklė, senyva moterį, ieškančią konteinerio jos surūšiuotoms šiukšlėms. Ji pakeliui, kol palydėjau, man atsakė į šį mane dominusį klausimą:

„O kodėl galvoji, kad mes juos renkam, o ne mums vienos valstybės ambasada išrenka? Ar žinai ką reiškia „Šimašius“? O kokios tautos pavardė Korsakas, Korsakaitė? O tas, kuris fortepijonu mums visas smegenis išbirbino, kokia jo pavardė ir kaip jis valdžioje atsirado?“







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą