2017-08-20

Vokiečiai labai išsigando „Lenko kortas“, die Welt kelia triukšmą


Vakar centriniame Vokietijos dienraštyje die Welt pasirodė didžiulis straipsnis, skirtas „Lenko kortai“, pavadintas „Lenko žalioji korta atveria migrantams ES vartus“. 




Globalistų oligarchų, vadinamų media-baronais, valdomas dienraštis die Welt, kaip beje ir likusi Europos spauda, labai išsigando, kad keli šimtai tūkstančių Ukrainos, Baltarusijos respublikų gyventojų, kurie Lenkijos konsulatuose įrodys savo „lenkiškas šaknis“ ir gaus „lenko kortą“, gali atvyks dirbti į Vokietiją.

Man ši liberalų-globalistų reakcija labai keista. Atrodytų, ko pergyventi, kad į Vokietiją, kur toks žemas nedarbo lygis – vos 3,9 procentai, atvyks balti europiečiai, turintys gerą išsilavinimą, tos pačios krikščionių kultūros, tų pačių papročių ir mentaliteto žmonės? Juo labiau, kad ukrainiečiai yra „pabėgėliai“, nes Ukrainoje, lygiai kaip ir Sirijoje ar Irake vyksta karas, o Baltarusijoje, kaip ir kokiame Somalyje, viešpatauja „baisiausias Europos diktatorius“ Lukošenka.

Isterijos priežastys, manau, visai kitos. Globalistai siekia kurti negro-baltojo žmogaus hibridą, žemo intelekto „kiekybės žmogų“ (pagal „Europos tėvą Kudenchove Kalergį), todėl balti ir protiškai evoliucionavę žmonės nereikalingi šiai fašistinei selekcijai.


Vokietijoje, pasirodo, pabėgėliams taikomi dvigubi standartai. Baltas, išsilavinęs žmogus, apriori, negali būti „pabėgėliu“, negali Vokietijoje „integruotis“. Tai elementarus rasizmas!

„Pabėgėliu“ gali būti, kad ir ekonominis migrantas, nelegaliai kirtęs sieną, kad ir protiškai atsilikęs, bemokslis, be jokių profesinių įgūdžių, ligotas, svarbu, kad būtų juodas, kad tiktų tų išsigimėlių ir nusikaltėlių globalistų vykdomai selekcijai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą