2017-08-16

Grybauskaitė ir Merkel: dvi moterys, kurios sunaikino savo valstybes


Dalia Grybauskaitė, kuri valdo Lietuvą 8 metus, ir Angela Merkel, kuri valdo Vokietiją 12 metų, daro viską, kad jų šalių titulinės nacijos išnyktų amžiams nuo žemės paviršiaus, apie ką kalba vokiečių ir lietuvių demografinė padėtis.



Šios dvi moterys panašios ne tik savo kompleksija, ūgiu, dažytų plaukų spalva, amžiumi, geneologija, komunistiniam režimui tarnavusių tėvų biografijomis, bet ir išsilavinimo cenzu, komunistine jaunyste, darbu komunistinėse-KGB organizacijose, karjera komunistų partijos gretose, žaibišku persimetimu į liberalų-globalistų stovyklą, pasikeitus politinei konjunktūrai.

Aš ne kartą rašiau apie Angelos Merkel biografiją, tarnybą prosovietiniam-komunistiniam VDR režimui (nuotraukoje Angela Merkel ir Vokietijos Demokratinės Respublikos komunistų partijos vadovas (1971-1989) Erikas Honekeris). Dalios Grybauskaitės biografijos mes, gali būti, pilnai niekada nesužinosime (aukštų KGB pareigūnų bylos buvo išvežtos į Maskvą, Vilniuje buvo paliktos tik smulkios KGB agentūros bylos, o dirbti Marksizmo-Leninizmo instituto mokslo sekretore, ne KGB darbuotojas negalėjo. Tai aksioma.), bet ir to ką žinome, pakanka aptikti šių dviejų moterų biografijų stulbinantį panašumą.


Tiesiog stebina pasaulį valdančių finansinių globalistų, siekiančių sunaikinti nacionalines valstybes ir sukurti buką žmogų-vartotoją, marksistinė kadrų politika. Kaip sakė J.Stalinas – viską lemia kadrai. Taigi, kadrai buvo parinkti puikiai. Kaip tai vyksta praktiškai, kieno čia plaukuotos letenos, parodė šių dienų Austrijoje kilęs skandalas, kurio metu paaiškėjo, kad šios šalies kanclerio ir prezidento rinkimų štabams vadovavo finansinis machinatorius iš Izraelio.

Valdant Grybauskaitei, buvo galutinai sunaikinta Lietuvos ekonomika, o tai, ką skelbia bankų melagiai, tėra aukščiausia melo forma – statistika, pagal Otto fon Bismarką, o ne realią ekonomikos padėtį atspindintys rodikliai, pvz. pramonės sunaudojama elektros energija ir pan.

Lietuva emigracijos tempais lenkia karo apimtas Siriją ir Jemeną, pagal skurdą – Afrikos valstybes, pagal alkoholizmą ir savižudybes pirmauja - pasaulyje ir t.t. Visa tai žlugusios ekonomikos, korupcijos ir begalinio žmonių nuskurdimo rodikliai, kaip ir pirmavimas Europoje pagal parduodamus Mazerati ir Porše automobilius.

Gera Vokietijos ekonomikos būklė, kurią palaiko globalistų dirbtinai sukurtas prekybos balanso proficitas su JAV (+ 65 milijardų, bendras proficitas yra +253 milijardai per metus), ką kritikuoja D.Trampas, kolonijinė Vokietijos pozicija kitų ES valstybių atžvilgiu. Po šia klestinčios valstybės įvaizdžio širma slepiasi vokiečių tautos genocidas, jos pakeitimas kitomis tautomis.

Žemiau aš pacituosiu Izraelio autoriaus straipsnį, pasakojantį apie vokiečių tautos demografinę padėtį. Labai įdomu sužinoti nuomonę iš šalies.


Mano ankstesni straipsniai europiečių genocido tema:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/vokieciu-tautos-sunaikinimas-kaip-kitu.html







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą