2017-08-23

Vakar buvo nušvilpta Merkel!


Merkel tęsia rinkiminį vojažą po Vokietiją, ir pasirodo, kad ji neturi tokio žmonių palaikymo, kokį vaizduoja media-baronams priklausanti MIP.



Net labiausiai liberastų nuzombintuose Vokietijos vakaruose, kur vakar lankėsi Vokietijos kanclerė Angela Merkel, ji sulaukia gyventojų pykčio dėl besitęsiančio pabėgėlių chaoso ir buvo jų nušvilpta.


„Vakar vakare būnant ramioje Vakarų Vokietijos Bergisch-Gladbach miesto Konrad-Adenauer-aikštėje galėjai pagalvoti, kad patekai į Saksonijos Šveicariją“, - rašoma Pi-news. Jau pėsčiųjų zonoje Merkel susitiko su įtūžusiais patriotais, kurie ją pasitiko švilpimu ir raginimais trauktis iš savo posto. Jų transparantai skelbė: „Pabėgėlių chaosas ir islamo teroras! Ačiū frau Merkel! (žiūr. nuotrauką)“



Vėliau, viso jos mitingo metu, žmonės švilpė ir skandavo šūkius: „Merkel turi trauktis“, „Tautos išdavikai“, „Lauk, Lauk“, „Melagė“.

Visoje Vokietijoje, ir net Šiaurinis Reinas-Vestfalija žemėje, propagandos skelbiama žinia, kad vokiečiai palaiko Merkel ir jos partiją CDU – nepasiteisina! Ir tai džiugina Vokietijos ir visos Europos patriotus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą