2017-08-12

Jakovas Kedmi labai konkrečiai paaiškino, kad JAV neturi jokių šansų susidoroti su Šiaurės Korėja ir kokia silpna šiandien yra Rusija, ką jai reikia daryti, kad išlikti


Mane stebina kai kurių politikų keliama isterija dėl Rusijos grėsmės. Aš suprantu, kad tai daro žmonės, kurie ne pagal kompetencijos kriterijus susodinti į užimamas kėdes, bet stebina jų nepagarba patiems sau, nes tokias kvailystes kartoti kiekvieną dieną, tai, visų pirma, negerbti patiems savęs, o ne mūsų, kurie priversti šitą jų idiotizmą apie „puolančius rusus“ klausyti kiekvieną dieną. Dar aš suprantu, kad karo isterija reikalinga tam, kad apvaginėjama visuomenė nesipriešintų prieš vagių savivalę. O kokia savigarba pas vagį?

Jakovas Kedmi vadovavo Izraelio žvalgybai „Nativ“, kuri rūpinosi žydų perkėlimu iš buvusios TSRS į Izraelį. Jiems pavyko perkelti 3 milijonus gyventojų, beveik trečdalį šiandieninio Izraelio.

Propagandistinėje Rusijos TV laidoje, kur susirenka Kremliaus etatiniai demagogai, rusofobai ir kitoks liberastinis š., atvyko ir Jakovas Kedmi ir šiek tiek įprotino šitų pajacų būrį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą