2018-04-07

Ar profesorius Saulius Čaplinskas kaltas, kad ES valdantieji platina AIDS ir narkotikus?


Vakar aplink Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) direktorių, viceministro patarėją, profesorių Saulių Čaplinską buvo sukeltas didelis šimšalas. Neoliberalistinė „feiknews“ nenustygo savo kailyje.

„Alfa“ driokstelėjo pirma: „Viceministro patarėjas džiaugėsi dėl mirštančių narkomanų, klausinėjo apie seksualinę patirtį“. Po valandos 15 min.lt grėsmingai: „Pratrūkęs pūlinys: nevyriausybininkai paniekos yra sulaukę ne tik iš Sauliaus Čaplinsko, bet ir iš ULAC dirbančios jo žmonos“.



Didžiausias Čaplinsko „nuodėmė“ buvo tai, kad sorošiniams NVO aktyvistams profesorius leptelėjo, jau pasibaigus interviu, kad „pederastai“ platina AIDS, o narkomanų nereikia gelbėti.

Aš nenoriu veltis į purvą ir jo pūtas, sukeltas Šorošo klapčiukų ir feikinės spaudos. Tai paskalų ir gandų lygis – jų lygis, jų globalistų nupirktos ir suprogramuotos sąmonės lygis, jų moralės lygis.

Pajuokausiu:

Reikėjo verčiau profesoriui tiems veikėjams pasakyti, kad AIDS platina komunistai...
(Anuomet apie juos iš blogos pusės irgi buvo draudžiama kalbėti. O p.......ai jie irgi buvo dideli. Iki šiol tokiais liko, bent jau valdžioje esantys.)

Mes, vyresnės kartos tradicionalai, dar nedehumanizuoti, suprastume, apie ką jis kalba, o transhumanistinis jaunimas neįsižeistų dėl to „baisaus“ žodžio, kurį jie leidžia garsiai ištarti tik Algirdui Ramanauskui (Greitai) prie seimo.

Saulių Čaplinską pažįstu virš 30 metų, tuometiniame AIDS centre bandėme diegti AIDS diagnostikos ekspres testą. S.Čaplinskas jau tada buvo puikus savo srities specialistas.

Visi mokslininkai žinojo tada, žino ir dabar, kad pagrindiniai AIDS platintojai yra homoseksualistai, tais laikais jie buvo vadinami pederastais. Šiandien jų pavadinimas pakeistas. Taip. Ar nuo to pasikeitė reikalo esmė? Nuo pasikeitusio ligos platintojų pavadinimo ligos pernešimo mechanizmas nepasikeitė. Amoralus žmogus, nuolatos keičiantis partnerius ir tada, ir dabar, yra rizikos grupėje.

Kaip gali atskiras žmogus, kad ir ULAC direktorius, kad ir gydytojas, profesorius, pasipriešinti pasaulio elito vykdomai gyventojų skaičiaus mažinimo programai?

Jau prieš 50 metų „Romos klubas“ priėmė programą, kurios tikslas-mažinti gyventojų skaičių mūsų planetoje. Gyventojų skaičiaus mažinimo būdų buvo prigalvota įvairių. Labiausiai girdimi – homoseksualizmo, narkomanijos ir transgenderizmo skatinimas. Dirbama nuosekliai, tam skiriamos milžiniškos lėšos, finansuojama NVO agentūra, diegianti šiuos projektus. Pavyzdžiui, nuo lietuviškų liberalų lupų net nenudžiūna pūtos, kaip jie įnirtingai nuo seimo tribūnos skatina narkomaniją Lietuvoje, proteguoja kanapes.

O kuo užsiima lietuviškos „feiknews“? Būtent tuo pačiu: homoseksualizmo, narkomanijos ir transgenderizmo propaganda.

Kitoje barikadų pusėje pastatytas Saulius Čaplinskas, kuris pagal savo pareigas, Hipokrato priesaiką, privalo kovoti su pasaulio valdančiųjų pučiamais žmonijos genocido vėjais. Čaplinskas verčiamas užsiiminėti Sizifo darbais. Vienas, su saujele daktarų, ginti mūsų sveikatą, kai tuo tarpu kai kurie seimo nariai, kai kurios partijos, dominujančios feikinės MIP, tūkstančiai NVO, valdžios funkcijas perimantys bankai, diena dienon dirba pagal gyventojų mažinimo programą.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą