2018-04-21

Vokietijos mokyklose musulmonų vaikai terorizuoja vokiečių vaikus


Vokietijos laikraštis Tagesspiegel paprašė tėvų papasakoti apie prievartą ir pasityčiojimus mokyklose ir gavo daug šokiruojančių atsakymų. Paaiškėjo, kad vaikai iš musulmonų šeimų terorizuoja vokiečių vaikus.

Viena vokiečių šeima parašė: „Mūsų sūnus lankė ketvirtą mokyklos klasę. Iš jo tyčiojosi visus pirmus trejus mokslo metus. Jį koliojo, mušė ir išvarydavo, nes jis vokietis. Bendraklasiai jį vadindavo „vokiška kiaulė“, „krikščionių kiaulė“ ir „vokiška bulvė“. Jo mokykloje pagrinde migrantų vaikai.


Mes gyvename multikultūriniame rajone, mes ten gyvename su malonumu, pas mus yra spalvingas draugų ratas. Bet mūsų sūnus buvo bauginamas ir puldinėjamas, nes jis neva valgo kiaulieną, tai mums tiesiog nepakeliama. Jis mėsos nevalgo, nes mes vegetarai.

Be nesuskaičiuojamų įžeidimų, kuriuos jam tenka klausytis kekvieną dieną, mūsų sūnus buvo nustumtas nuo laiptų, ir kelis kartus mokyklos kieme jį sumušė – dalinai mokytojų akivaizdoje. Jis ne kartą buvo išvežtas iš mokyklos greitosios pagalbos.

Vieną savaitgalį jam teko praleisti ligoninėje, nes jam buvo taip stipriai bendraklasio suduota į pilvą, kad gydytojai nežinojo ar ne traumuoti jo organai. Pradedant trečiąja klase mes dėl smurto ėmėme prašyti policijos prievartos atvejų priežiūros. Buvo užfiksuoti šeši incidentai vos per vienerius metus. Mes nenorime to daugiau kęsti.

Ar pažeidėjai sulauks sankcijų, abejoju: Pareiškimai dingsta kaip smėlyje, nes jie dar netraukiami baudžiamojon atsakomybėn. Vieną kartą pasakė, po to, kai jis sudavė mūsų sūnų: tiesiog paskambink man, man dar nėra 14“. Paprastai po tokių incidentų būdavo tiktai pokalbis su socialiniais darbuotojais, buvo atsiprašoma – po dienos tas pats vaikas vėl užpuldavo mūsų sūnų.

Mūsų sūnus vieną kartą pasakė mums: „mama, aš daugiau negaliu...“ (…)

Policija pasakė mums: „Perkelkite į kitą rajoną“.

Tėvų žodžiais, jų sūnus yra atviras ir geranoriškas, jis priimdavo bet kokius atsiprašymus iš tų, kurie jį mušė. Nuo trečios klasės dėl smurto jis buvo gydomas psichoterapeutų. Mokykloje viešpatauja prievarta, mokytojai bijo žiūrėti dešimtmečiams į akis, nes tai „įžeidžia dešimtmečių orumą“.

Tagesspiegel pateikia ir daugiau panašaus turinio tėvų laiškų.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą