2018-04-02

Pabėgėlių banditizmo epidemija Europoje: Londonas tapo pasaulio banditizmo sostine, Austrijoje per metus peilių atakų padaugėjo 280 procentais, Vokietijoje siūloma uždrausti nešiotis peilius


Londonas pagaliau pasivijo ir aplenkė pasaulio banditizmo sostinę Niujorką. Jei Niujorke per mėnesį įvyksta 14 žmogžudysčių, tai Londone 15. Kovo mėnesį Londone buvo 22 žmogžudystės, o Niujorke – 21. Pažymima, kad šių „puikių“ rezultatų Britanijos sostinei pavyko pasiekti dėka „apgalvotos“ emigracijos politikos ir islamizacijos. Jau metai Londono meras yra musulmonas Sadiq Khan – Britanijos islamizacijos simbolis.




Britanijos valdžia, kurios tikslas anglų nacijos sunaikinimas, stengiasi nukreipti žmonių dėmesį nuo teisėsaugos kolapso šioje šalyje. Jau mėnesį laiko Anglija ir visas pasaulis yra kvailinami su iš piršto išlaužta „Skripalių byla“. Laimei, pasaulyje dar yra chemikų ir protaujančių žmonių, kurių neįtikina Londono pasakos, apie „ant namų durų rankenos po kelių savaičių aptiktas dujas.“


Austrijoje per metus užpuolimų su peiliais skaičius išaugo 290 procentų

Austrijos dienraštis Krone pranešė, kad vos per vienerius metus šioje ramioje Alpių šalyje užpuolimų, kuriuose buvo panaudotas peilis, skaičius išaugo 290 procentų. Viso tokių užpuolimų 2017 metais Austrijoje buvo 1000. Banditizmo šaltinis – pabėgėliai musulmonai, kurie ypač užplūdo šalį, kai Vokietijos kanclerė Angela Merkel vienašališkai atidarė ES sienas gerai organizuotai „pabėgėlių“ musulmonų invazijai ir Azijos ir Afrikos.


Vokietijoje reikalaujama uždrausti peilius

Kartu su pabėgėliais į Vokietija atėjo vokiečių pjovimo su peiliais epidemija, kovo pabaigoje įgavusi pandemijos mastą, kai per vieną savaitę pabėgėliai papjovė daugybę vokiečių. Welt am Sontag paskelbė visai logišką šioje situacijoje išeitį - uždrausti nešioti peilius. Dar prieš dešimtmetį, toks siūlymas atrodytų balandžio 1 pokštu, o šiandien jis tampa neišvengiamybe.

Vokiečių portalas Pi-news rašo: „Nuo 2015 mūsų šalis buvo užtvindyta daugiamilijonine armija skurdo imigrantų. Nuo to laiko viešpatauja chaosas mūsų gatvėse“.

Lietuvos nusikaltėliška globalistų valdžia ir toliau į šalį veža musulmonų okupantus, melagingai vadinamus „pabėgėliais.“ Šiandien jų šimtai, kurie po dešimtmečio pavirs į dešimtis tūkstančių tų, kurie mus pjaus su peiliais, prievartaus mūsų moteris ir vaikus.

Lenkijos valdančiosios partijos Teisė ir teisingumas (PiS) partijos pirmininkas Jaroslavo Kačinskis pernai pasakė: „Mes neatidarėme Europos pabėgėliams – Merkel.“ Todėl, jo nuomone, Vokietija dabar ir privalo sumokėti už tos nelaimės padarinius. „Ir tai ponia Merkel ir Vokietija, turi atsakyti už pasekmes, o ne Lenkija“, - pasakė Kačinskis. Kačinskio nuomone, priėmimas didelės grupės užsieniečių iš svetimos kultūros šalių sukels visuomenėje katastrofą. „Mums tektų tuomet pilnai pakeisti mūsų kultūrą, radikaliai sumažinti saugumo lygį mūsų šalyje, kalba eina ne tik apie terorizmą, šie pavojai žinoma didesni ir reiškia tam tikrą socialinę katastrofą“, - pasakė Kačinskis.


Kačinskis atkreipė dėmesį, kad Suomija priėmė 100 migrantų, o šiandien jų jau 18000. Padaugėjimas 1 su 180. Mes turime priimti 7 tūkstančius. Prašau, dabar padauginkite iš 180 ir išeis daugiau negu 1200 000. Kačinskio žodžiais, „tai mechanizmas, kurio mes paskui negalėsime sustabdyti“.

„Jeigu mes norėsime sustabdyti šitą bangą agresijos iš migrantų pusės – nors ir moterų atžvilgiu- teks imtis kokių nors represijų. Jeigu mes imsimės represijų, tai tuojau pat paaiškėtų, kad mes jiems – nacistai. Uždaras ratas. Mes tiesiog negalim į tai įsivelti“, - pasakė Jaroslavas Kačinskis.

Lietuvą valdo autistai, kurie nesiorientuoja aplinkoje, jie orientuoti tik į Sorošo jiems mokamas pakišas. Jie mums meluoja apie grėsmę „iš Rusijos“, kai mirtina grėsmė mūsų tautai kyla iš islamo „pabėgėlių“ ir Briuselio-Berlyno-Paryžiaus globalistų pusės. O blogiausia tai, kad šitie už 30 sidabrinių perkami Lietuvos valdžios žmonės neturi jokio patriotizmo. Šita publika – Lietuvos tragedija ir pražūtis.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą