2018-04-12

Klausimai trims besmegeniams



Vokiečių portale Pi-news pasirodė straipsnis „Klausimai besmegeniams Trampui, Makronui ir mūsų kvailai vyriausybei“.


Ar „Arabų pavasaris" atnešė kažką teigiamo? Ne! Ar Vakarai aklai palaiko visus „sukilėlius“ prieš Asadą pinigais ir ginklais? Taip! Ar Vakarai skatina Sirijos pilietinį karą? Taip! Ar rusų pagalbos dėka Sirija yra arti taikos? Taip! Ar Trampas vadino Asadą gyvuliu? Taip! Ar Asadui yra kokių nors priežasčių numesti nuodus į išlaisvintas vietas ant pralaimėjusių? Ne!


Ar Trampas ir JAV turi kokią nors tarptautinę teisę bombarduoti Siriją dėl kokios nors priežasties? Ne! Ar Prancūzija bombardavo Kadafį Libijoje? Taip! Ar dabar Libijoje vyksta chaosas ir genčių karai? Taip!

Iš kur pas mus atvyko šimtai tūkstančių afrikiečių pabėgėlių? Iš Libijos! Ar turi Makronas tarptautinę teisę bombarduoti Siriją? Ne! Ar bus dar vienas milijonas Sirijos pabėgėlių Trampo ir Makrono dėka? Matomai, taip!

Ar turi teisę Turkija įsiveržti į Siriją? Ne! Ar turi teisę Merkel reikalauti keršto Sirijai? Ne! Ar buvo vokiečių spaudoje nors vienas balsas dėl neutralaus cheminės atakos ištyrimo Sirijoje? Ne!

Ar gali būti, kad sukilėliai paskleidė zariną prieš Asadą? Taip! Ar Saudo Arabija bombarduoja Jemeną, kaip jai patinka? Taip? Ar kada nors JAV ir Prancūzija protestavo prieš tai, kad Saudo Arabijos artilerija bombarduoja Jemeną? Ne!

Ką amerikiečiai pametė Irake? Nieko! Ar Irake buvo „masinio naikinimo ginklų"? Ne! Ką amerikiečiai pametė Afganistane? Nieko! Ką Bundesveras pametė Afganistane? Nieko! Kiek mirčių buvo Irake ir Afganistane? Apytiksliai 1 mln.

VFR padarė ką nors pozityvaus Afganistane? Ne! Amerikiečiai atstatė Iraką? Ne! Ar turi reikšmę, ar krikščionis-siras užmušamas Izraelio raketos, ar JAV? Ne!

Kokia nauda Vokietijai, kai ji boikotuoja Rusiją? Jokios! Kodėl Merkel nenori, kad rusiški vamzdžiai būtų nutiesti po Baltijos jūra? Kad Ukraina galėtų vogti Rusijos dujas! Ar Anglija turi kokius nors įrodymus, kad Rusija apnuodijo Skripalius? Ne! Ar Tereza May bombarduos Siriją bombomis ir raketomis? Taip! Putinas yra prie JAV sienų? Ne! NATO prie Rusijos sienų? Taip!

Vakarų vyriausybėse tiesiog idiotai? Taip! Ar Vakarų spauda yra vienodai kvailai valdoma? Taip! Ar yra kokia viltis? Ne!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą