2018-06-21

Atėjūnai su kaupu atsilygina vokiečiams už vaišingumą: užmušta dar viena vokietė (28) ir išprievartauta 90 metų senutė


Vos prieš kelias dienas Žemutinės Saksonijos Barsinghausen mieste buvo nužudyta 16-metė Anna-Lena Theis. Žudikas – atvykėlis iš Dominykos.

Vakar pranešta apie naują žmogžudystę. Šį kartą 28-metę vokietę Sofiją nužudė atvykėlis iš Maroko. Antradienį Sofija pavežė 40-metis sunkvežimio vairuotojas iš Maroko. Tai užfiksavo video kameros degalinėje. Daugiau niekas Sofijos nematė. Manoma, kad marokietis nužudė ir išmetė auką pakelyje miške. Vairuotojas buvo sulaikytas Ispanijoje. Antradienį apie 40 policijos karininkų nesėkmingai vykdė dingusios paieškas.



Prieglobsčio prašytojas iš Gambijos išprievartavo ir apiplėšė 90-metę

Policija areštavo 21-metį gambietį, prieglobsčio prašytoją, po to, kai jis įsiveržė į senelių namus, išprievartavo 90-metę vokietę, o po to ją apiplėšė.

Tai įvyko Vendlingene Baden-Viurtemberge 26 gegužės. 90-metė prabudo seksualinės prievartos metu. Pabėgėlis bandė nuplėšti nuo piršto vestuvinį žiedą, bet nepajėgė, nes moteris ėmė priešintis.

Po to afrikietis paleido moterį ir pabandė pavogti televizorių, bet jam sutrukdė senelių namų apsauga ir bandė nusikaltėlį sulaikyti. Sulaikyti nepavyko, tačiau buvo padarytos kelios jo nuotraukos ir perduotos tyrėjams. Šios nuotraukos ir padėjo identifikuoti nusikaltėlį.

Tai ne pirmas atvejis, kai Angelos Merkel svečiai iš juodosios Afrikos prievartauja senelių prieglaudų gyventojus. Praėjusių metų kovo mėnesį pabėgėlis iš Somalio išprievartavo du sergančius vyrus ir nužudė 87 metų moterį.

Nusikaltimų skaičius prieš vokiečius auga. Tai dėsninga, nes, kaip aiškėja, nėra jokios atvykstančiųjų į Vokietiją kontrolės. Į Vokietiją pakartotinai atvyksta net iš jos išprašyti teroristai ir čia antrą kartą yra registruojami. Ar gali būti taip, kad Skvernelio vyriausybė sugebėtų vykdyti vežamų pabėgėlių kontrolę, kai to negali padaryti Vokietija? Aš netikiu šiuo melu.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą