2018-06-10

Vokiečiai tvirtina, kad tikroji 14-metės Siuzanos žudikė yra Merkel


Virš Merkel galvos kaupiasi vokiečių rūstybės debesys. Su kiekviena „pabėgėlių“ žmogžudyste jie tampa vis juodesni. Daugelis vokiečių, pasak Austrų dienraščio Krone, tvirtina, kad tai Merkel nužudė 14- metę Siuzaną Feldman, nes ji į šalį ir į ES įleido daugybę nusikaltėlių be jokių dokumentų, be jokios jų patikros.

Birželio 6 dieną atrasta nužudyta Siuzana Feldman, buvo jau trečioji Merkel „pabėgėlių“
išprievartauta ir nužudyta mergaitė.

Pirmoji buvo 19-metė Marija Ledeburger, išprievartauta ir nužudyta afgano „pabėgėlio“ 2017 metais.

Tolerantiškoji ir globalistinė Vokietijos spauda tada slėpė žudiko asmenį, ilgai slėpė, kad tai pabėgėlis“, klaidino visuomenę. Ilgai užtruko paieška, teismas.

Antroji „pabėgėlių“ auka 2018 metų sausio mėnesį buvo 15-metė Mija, papjauta afgano „pabėgėlio“ su virtuviniu peiliu. Žudiko kilmę irgi buvo bandoma slėpti, bet maskavimo periodas buvo jau daug trumpesnis.

Siuzanos žudikas buvo įvardintas labai greitai, o per tris dienas Vokietijos teisėsauga šį nusikaltėlį sugebėjo atrasti „šieno kupetoje“ - Irake, nors Vokietija neturi tarpvalstybinės sutarties dėl readmisijos su Iraku. Birželio 9 dieną vakare pabėgęs „pabėgėlis“ jau buvo atskraidintas į Vokietiją, kur jis stos prieš teismą. Jam gresia įkalinimas iki gyvos galvos, o jei bus taikoma juvenalinė justicija – 15 metų kalėjimo.

Tokį Vokietijoje neregėtą bylos paviešinimą, tokią „netoleranciją“ „pabėgėliams“ ir politkorektiškumo“ nebuvimą galėjo lemti du faktoriai. Vokiečiai ir visa Europa „atsivalgė“ Merkel „pabėgėliais“, pavargo nuo jų kraupių nusikaltimų ir metė šalin visas idiotiškas „tolerancijas“ ir „politkorektiškumus“. Papildomą ažiotažą galėjo sąlygoti ir tai, kad nemažą ES centrinės žiniasklaidos dalį valdo žydų kapitalas, o žydai jautriai reaguoja į savo tautiečių nelaimes, yra jiems solidarūs. Bet kokiu atveju frau Merkel šį kartą bus į pasturgalį įstatytas rimtas pistonas už jos nusikaltimus.




Kraupios istorijos pradžia

Visbadene nuo birželio 4 dienos policija intensyviai ieškojo 14 metų žydų tautybės mergaitės Siuzanos Feldman iš Mainco. Gegužės 22 dieną Siuzana su savo draugais buvo Visbadeno centre. Vakare ji turėjo grįžti į namus, bet negrįžo. Birželio 6 dieną, 14 valandą, krūmuose prie geležinkelio bėgių buvo surastas šios mergaitės lavonas. Siuzana buvo išprievartauta ir pasmaugta.

Nužudymu įtariamas 20 metų „pabėgėlis“ iš Irako. Po žmogžudystės „pabėgėlis“ vėl pabėgo atgal į jo gyvybei taip pavojingą gimtinę Iraką.

Nužudymas Siuzanos ir kitų mergaičių yra šokiruojantis įrodymas to, kad valdžia praktiškai nieko nežino apie tuos žmones, kuriuos jie kaip pabėgėlius priima į savo šalį. Ali Bašaras su tėvais ir dar penkiais broliais ir seserimis atvyko į Vokietiją 16 spalio 2015 metų. 2016 rugsėjo 27 dieną jis padavė prašymą dėl prieglobsčio suteikimo. Prašymą argumentavo tuo, kad jam gresia mirtis iš Kurdistano darbo partijos pusės. Jo prašymas rugsėjo 30 dieną buvo atmestas. Po to šeima neišvyko iš Vokietijos. Ali Bašaras pasamdė advokatą ir padavė apeliaciją dėl atsisakymo suteikti jam prieglobstį. Teismo proceso laikotarpiui jam buvo išduotas leidimas gyventi Visbadene. Leidimas galioja ir šiandien.

Prieš Ali buvo pradėtos kelios bylos. Vos atvykęs į Vokietiją jis užpuolė moterį. Jis dalyvavo muštynėse, bet jo dalyvavimas nebuvo įrodytas. 2018 metų vasario 11 dieną Visbadene jis su dar dviem chuliganais sumušė vyrą. Ir šį kartą nepavyko įrodyti jo dalyvavimo. Kovo 24 dienos naktį Ali Visbadeno centre įžeidė policininkę. Sulaikymo metu jis spjaudė ant pareigūnų, juos mušė. Nuovadoje jis buvo sulaikytas per naktį. Po trijų dienų kartu su bendrininkais jis užpuolė vyrą, jie jam grasino peiliu, po to auką nustūmę į krūmus apiplėšė. Šios bylos tyrimas tęsiamas.

Pabėgėlių prieglobstyje jis įtariamas išprievartavęs 11-metę mergaitę. Apie tai sužinota gegužę. Balandžio 19 dieną pas jį policija aptiko peilį kontrolės gatvėje metu. Buvo pradėta byla dėl ginklo nešiojimo. Nepaisant daugybės bylų ir įtarimų Ali Bašaras Merkel režimo nebuvo izoliuotas nuo visuomenės. Nesuvokiamas valdžios atlaidumas „pabėgėliams“ išaugino monstrą.

Nužudytą Siuzaną matė prieglobstyje su vyru. Ji negrįžo į namus ir mama kreipėsi į policiją. Žinoma, kad ji buvo problemiškas vaikas, nors mama tvirtino, kad ji niekada nebėgdavo iš namų. Gegužės 29 dieną mama gavo pranešimą, kad Siuzaną išprievartavo ir nužudė. Mama apie tai pranešė policijai. Nežinoma iš kur jos draugė sužinojo apie nužudymą. Tuo metu Bašaras dar buvo Vokietijoje.


Ali Bašaras sugebėjo be reikiamų dokumentų išvykti iš Vokietijos į Iraką, kur kurdų buvo sulaikytas. Vokietijos policininkų profsąjungos pirmininkas Raineris Vendt yra pasipiktinęs tuo faktu. Jo nuomone, avia kompanijos turi žinoti, kas skrenda iš oro uostų ir ar lėktuve yra žmogžudžiai.

Nusikaltėlį Irake išdavė jo giminės. Bašaro Motina pasakė, kad jis turi būti nubaustas čia, savo šalyje.“ Žmogžudžiui Irake gresia mirties bausmė.

Penktadienį 5:30 kurdų elitinis dalinys šturmavo namus, kur miegojo Ali. Areštuojamas jis nesipriešino. Giminės nutarė bendradarbiauti su valdžia, kai sužinojo, kad Bašaras yra žmogžudys.



Vokiečių reakcija

„Merkel-svečiai iš lėto pasiekia darbinę temperatūrą: išsimiegojusiems, pilnai aprūpintiems, su gausiais vokiečių mokesčių kišenpinigiais, gali kilti ir kvailos mintys“, - „Krone“ cituoja  Klauso Strunz pasisakymą Twitter.

Austrų „Krone“ pateikia eilę panašių vokiečių pasisakymų, kaip antai: „Be Merkel atidarytų sienų Siuzana būtų gyva ir šiandien“.

AfD frakcijos Bundestage lyderė Alice Weidel Twitter pakvietė vyriausybę atsistatydinti. „Siuzanos mirtis nėra aklas likimo smūgis. Siuzana dar viena auka veidmainiškos welcome refugees Angelos Merkel politikos“, - parašė Weidel.

Nuorodos: 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą