2018-06-21

Išprievartauto šuns lavonas surastas Graikijos pabėgėlių stovykloje


Graikų gyvūnų globos portalas Zoosos informavo skaitytojus, kad šių metų kovo 28 dieną į Perama policijos skyriui Atėnuose benamių šunų apsaugos tarnybos darbuotojai įteikė pareiškimą, dėl šuns nužudymo greta esančioje Skaramagka pabėgėlių stovykloje.


Šioje stovykloje zoo gynėjai surado nužudytą šunį, pridengtą apklotu. Pas nedidelį šuniuką buvo aiškūs požymiai žiauraus išprievartavimo, sužalotos genitalijos. Kitų išorinės traumų nebuvo pastebėta.

Šuniuko kūnas buvo perduotas Atėnų benamių šunų priežiūros veterinarijos centrui apžiūrai ir tiksliai mirties priežasčiai nustatyti.

Skaramagka pabėgėlių stovyklos viršininkas Mr. Giorgos Karoglou, zoosos žodžiais, patvirtino šuns žuvimo priežastį.

Portalas Eksegersi Ellinon pranešė, kad partijos „Auksinė aušra“ pirmininkas pateikė užklausimus teisingumo ir vidaus reikalų ministrui, kuriame jis prašė informuoti jį apie šuns žuvimo priežastį. Jis taip pat pareikalavo, kad kaltininkai kuo greičiau būtų perduoti teisėsaugai. Nors atsakymas turėjo būti gautas po 25 dienų, praėjus dviem mėnesiams atsakymo nėra.


Tai ne pirmas pabėgėlių žiauraus elgesio su gyvūnais atvejis. 2017 metų lapkričio 3 dieną, 15 valandą, vaikų akivaizdoje Berlyno Görlitzer parke 23 metų „pabėgėlis“ siras išžagino poni kumeliuką.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą