2018-06-18

Sekmadienį Merkel režimas nužudė dar vieną nepilnametę mergaitę


Sekmadienį Žemutinės Saksonijos Barsinghausen mieste prie pradinės mokyklos praeiviai aptiko nepilnametės mergaitės lavoną. Tai buvo 16-os metų vietos gyventoja. Kaip pranešė Bild, nužudytoji buvo rasta pusnuogė, jei buvo sumušta galva. Manoma, kad ji mirė dėl galvos traumų. Laukiama teismo ekspertizės išvadų.


Kontaktas su žuvusia mergina nutrūko jai grįžtant namo 1:30 naktį. Eidama ji telefonu kalbėjo su savo drauge. Praeiviai rado jos lavoną sekmadienį 14:00 ant žolės greta Adolfo Grimme vardo pradinės mokyklos ir iškvietė policiją. Kūnas gulėjo 20 metrų nuo šaligatvio už medžio.

Yra žinoma, kad netoli šios vietovės balandžio mėnesį buvo rastas moters lavonas drenažo griovyje prie kapinių. Nustatyta, kad tai 55-metės vietos gyventojos lavonas. Žudikas nerastas.
Policija tikriną ryšį tarp šių dviejų išprievartavimų.

Nepilnamečių mergaičių žudynės prasidėjo po to, kai Angela Merkel 2015 metais atvėrė ES sienas nelegaliems migrantams. Vokiečiai savo kanclere skaito žudynių ir teroro aktų bendrininke.

Vokietijoje Merkel režimo nužudytos mergaitės:

Pirmoji buvo 19-metė Marija Ledeburger, išprievartauta ir nužudyta afgano „pabėgėlio“ 2017 metais.

Antroji „pabėgėlių“ auka 2018 metų sausio mėnesį buvo15-metė Mija, papjauta afgano „pabėgėlio“ su virtuviniu peiliu. Žudiko kilmę irgi buvo bandoma slėpti, bet maskavimo periodas buvo jau daug trumpesnis.

Trečioji buvo birželio 6 dieną atrasta išprievartauta ir nužudyta 14-metė Siuzana Feldman.

Ketvirtoji – 15-metė Juliana, 2018 birželio 11 d.
http://lebionka.blogspot.com/2018/06/pirmadieni-merkel-nuzude-15-mete-mokine.html

Penktoji – 16-metė iš Barsinghauseno, 2018 birželio 17 d.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą