2018-06-12

Vokietijoje nužudyta dar viena mergaitė - 15-metė Juliana


Pirmadienį, birželio 11 dieną, Firzen (Šiaurės Reinas-Vestfalija) mieste „šiaurės Afrikos išvaizdos, garbanotas“ vyras miesto centre papjovė 15 metę mokinę Julianą Eleną R. Tai įvyko Kazino sode.


Policijos duomenimis, pranešimas apie kraujuojančią merginą buvo gautas 12:22 iš 47-mečio benamio, kuris su drauge gėrė parke alų. Prie jų priėjo Juliana. Benamis pasakė: „Ji šaukė, kad miršta ir mes pribėgome prie jos. Po to ji krito mums į rankas. Ji buvo kruvina, su daugybe peilio sužeidimų. Mes nedelsiant iškvietėme policiją ir gelbėtojus“. Išgelbėti Julianą nepavyko. Vakare policija nustatė mergaitės asmenybę. Ji kilusi iš Rumunijos, su tėvais gyveno Firzene ir lankė mokyklą.


Byloje yra liudininkė, kuri tuo metu su vaiku buvo parke ir matė šį nusikaltimą.

Tai jau antra mokinės žmogžudystė, sukrėtusi Vokietiją per vieną savaitę. Abiejų žmogžudysčių organizatorius yra Vokietijos kanclerė Angela Merkel, kuri įleido milijonus neidentifikuotų žmonių į ES iš Afrikos ir Azijos. Tarp šių „pabėgėlių“ yra daugybė banditų, plėšikų ir teroristų.


Iš pradžių policija sulaikė 25 metų turką, bet po apklausos jis buvo paleistas. Šiuo metu įtariamuoju yra nužudytosios buvęs draugas, 17-metis iš Bulgarijos.

Vokietijoje nužudytos mergaitės:

Pirmoji buvo 19-metė Marija Ledeburger, išprievartauta ir nužudyta afgano „pabėgėlio“ 2017 metais.
Antroji „pabėgėlių“ auka 2018 metų sausio mėnesį buvo15-metė Mija, papjauta afgano „pabėgėlio“ su virtuviniu peiliu. Žudiko kilmę irgi buvo bandoma slėpti, bet maskavimo periodas buvo jau daug trumpesnis.
Trečioji buvo birželio 6 dieną atrasta išprievartauta ir nužudyta 14-metė Siuzana Feldman.
Ketvirtoji – pirmadienį nužudyta 15-metė Juliana.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą