2018-12-07

Europiečių šeimos ardymo anatomija: rasistinis fondas „Amadeus“ ir jo steigėja Anetta Kahane



Padaryti vaikus pavojumi tėvams siekia Merkel valdžios finansuojamas fondas „Amadeus.“ Vokietijos žydė Anetta Kahane - buvusi Vokietijos demokratinės respublikos žvalgybos Štazi (Stasi) agentė 1998 m. įsteigė "Amadeu Antonio Foundation". Nuo 2003 m. ji dirba šio fondo pirmininke. 

Remiantis Vokietijos spaudos pranešimais, fondą „Amadeus“ ir jo vadovę Kahane galima charakterizuoti kaip rasistinį ir fašistinį politinės kairės fondą, kurstantį neapykantą baltiesiems europiečiams, europinei kultūrai, vokiečių tautai ir valstybei, žalojantį vaikų psichiką, siekiantį, kad vokiečiai neturėtų vaikų.

Vokietijos visuomenė yra pasipiktinusi šio fondo veikla ir renka parašus po peticija, kad Merkel vyriausybė nefinansuotų šio skandalingo fondo ir jis būtų likviduotas.




Politinė cenzūra Vokietijos mažyliams.

Žinomas Vokietijos mokslininkas profesorius Henning Zoz reikalauja uždaryti Amadeus fondą, kuris yra „siaubinga ideologinė asociacija“. Profesorius kalba apie paskutinę šio fondo provokaciją prieš Vokietijos visuomenę. Tai 60 puslapių brošiūra be autorių pavardžių ir išleidimo datos, pavadinta „Ene, mene, muh – und raus bist du ! (Ene, mene, muh – ir išeik tu!). “Ši rasistinė šlikštynė yra skirta ikimokyklinio amžiaus vaikams. Tai siaubingas ir finansuojamas iš mokesčių mokėtojų dokumentas“, - rašoma portale philosophia-perennis.com

Straipsnio autoriaus David Berger nuomone, šios brošiūros autoriai turi gėdytis to, kad su savo ideologija jie puola mažus vaikus ir masiškai grasina jų tėvams. „Jau dabar Vokietijoje turėti vaikus yra krūvis, dabar tai turi būti pavojinga! Jos turinys-grynas rasizmas prieš normalų žmogų ir grynas rasizmas prieš normalų vokietį“, - rašoma straipsnyje.

Žydiško rasizmo ir fašizmo fondas „Amadeus“ kiekvieną baltą europietį daro nacistu! Šviesiaplaukės kasos ir tvirto sudėjimo berniukai Amadeus šiems rasistams yra grėsmė, bet grėsmė tik baltas vaikas! Straipsnio autoriaus nuomone, „tai gryna diskriminacija, grynas rasizmas!“

Baisiausia tai, kad iš europiečių tėvų šis rasistinis fondas grasina atiminėti vaikus! “Būtent tai parašyta šiam opuse, kuris, iš esmės yra vadovas vaikų teisių tarnybai...“, rašoma straipsnyje.

Brošiūroje yra skyrius „migracinė pedagogika“. Tai, autoriaus nuomone, stebėtinai gerai sutampa su neišvengiamybe daromu migracijos paktu!

Dar yra skyrius, kur aiškinama, kad svarbu mažus vaikus daryti transseksualais.

Autorius sako, kas „fondas Amadeus turi būti kuo skubiau uždraustas!“

„Ene, mene, muh – und raus bist du !“ tekstą galima rasti čia:

Breitbart šią brošiūrą vadina „tėvų šnipinėjimo“ praktika ir nauja instrukcija vaikų darželių auklėtojams, kurioje tvirtinama, kad padeda identifikuoti „tėvus nacistus.“

Vokietijos federalinė vyriausybė skiria per metus 100 milijonų eurų imigracijos skatinimui. Merkel bendražygė Kahane





Kiek Lietuvoje skiriama pinigų imigracijos skatinimui aš nežinau, bet manau, kad ne vienas milijonas mokesčių mokėtojų eurų. Gal koks seimo narys pajudins sėdynę ir pasidomės, kiek gi, pavyzdžiui, buvęs „Caritas“ vadovas ir dabartinis Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis ištaško milijonų imigracijos skatinimui?

Šiandien žinoma, kiek mokesčių mokėtojų pinigų imigracijos skatinimui išleidžiama Vokietijoje.

Šios šalies vyriausybė masiškai finansuoja organizacijas, kurio remia imigraciją. 2017 metais federalinė Vokietijos valdžia šiam tikslui išleido 104,263,871 eurų, o 2018 metais jau ištaškė 54,507,994 eurų finansavimui NVO, kurios užsiima prieglobsčio ir imigracijos organizavimu.

Šio šimto milijonų vertės pyrago dalis buvo skiriama ir MIP, kurios proteguoja migracijos politiką ir priešinasi konservatorių antimigracinei politikai. Dalį pyrago gauna ir Amadėjaus fondas, kurio įkūrėja yra buvusi Štazi agentė ir Merkel bendražygė žydė Anetta Kahane. Finansavimą gauna net ir Sorošo fondas ir net leftistinė Antifa banditų organizacija, kuri terorizuoja AfD politikus, naikina jų privatų turtą, puldinėja šios partijos ir judėjimo PEGIDA renginius.

Federalinė Vokietijos Vyriausybė rėmė ir pedofilų įsteigtą organizaciją „Gelbėkite vaikus“, kuriai skyrė 330000 eurų. Finansavimą iš valdžios gavo ir NVO laivas „Vos Hestia“, kuris 2017 metais dirbo afrikiečių pervežimo taksi Viduržemio jūroje.


Kas ta Anetta Kahane ir jos  įkurtas valstybės remiamas fondas Amadeus?

Lietuvoje šiais metais viešėję Vokietijos parlamentarai Christian Wirth ir Nicole Höchst (AfD) apie interneto kontrolę Vokietijoje pasakė: „Valdžia tampa totalitariniu režimu. Toks procesas ir vyksta Vokietijoje. Kitos nuomonės yra uždraudžiamos. Internete pasirodė neseniai skandalingas įstatymas, kuris leidžia valdžiai kontroliuoti nuomones.“ „Vieną moteris pavarde Kahane dabar yra atsakinga už nuomonės kontrolę internete, o ji anksčiau buvo Štazi specialistė. Merkel ir pati VDR tokį darbą dirbo.“


Kahane - žydė, liberal-fašistė, kuri siekia sunaikinti vokiečių ir kitas Europos tautas, europiečius (12).



Ar kas galėtų įsivaizduoti tarkim kokį vokietį, kuris gyventų Izraelyje, čia įkurtų žydų kompozitoriaus vardu pavadintą fondą, ir viešai deklaruotų, kad į Izraelį reikia vežti ekonominius migrantus iš Afrikos ir naikinti čia gyvenančių semitų rasę? Jis tuojau pat atsidurtų kalėjime, geriausiu atveju būtų išmestas už Izraelio valstybės ribų.

O kas galėtų įsivaizduoti vokietį antisemitą, rasistą ir fašistą, kuris kontroliuotų Izraelio interneto turinį. Tai tiesiog neįsivaizduojama!

Vokietijoje fondą Amadeus įkūrė ir valdo buvusi Štazi agentė, Angelos Merkel bendražygė, žydų kairiųjų aktyvistė Anetta Kahane, kuri siekia deeuropeizuoti Europą, kuri deklaruoja, kad Europos Sąjungai yra gyvybiškai svarbu pakeisti savo imigracijos politiką tam, kad kontinentas nebūtų baltas.

Ji pasakė: „Tai labai svarbu, mes turime pakeisti švietimo sistemą ir valstybių tarpusavio supratimą. Jos daugiau nebebus baltos ar vien švediškos ar vien portugališkos ar vien vokiškos. Jos yra multikultūriškumo vietos pasaulyje.“

Fondas ypač persekioja žmones, kurie pasisako prieš atvirų durų politiką ir masinę imigraciją ir migrantų smurtą prieš vokiečius.

Visiškai akivaizdu, kad šių liberal-fašistinių išsigimėlių iš Vokietijos veikla yra Europos sąjungos „tėvo“ masono Kudenchove Kalergi idėjų įgyvendinimas, kad tai baltosios rasės genocidas. Fondo veikla nieko bendro neturi su žydiškumu, fonde dirba ir kitų tautybių žmonės. Visi jie yra genocido organizatoriai ir nusikaltėliai.

Šis germanofobės Kahane organizuotas fondas „Amadeus“ vokiečiams kala į galvas, kad baltaodžiai ir šviesiaplaukiai yra pavojingi Vokietijos visuomenei! Vokietijoje šio fondo leidžiamas žurnalas tėvams perspėjo, kad „linksmi ir šviesiaplaukiai“ yra pavojingi, kad jie gali būti dešinieji.


Žurnale patalpintos iliustracijos, kuriose pavaizduota šviesiaplaukė mama ir jos šviesiaplaukis vaikas, nuotraukas palydi komentaras, kad tėvai turi imtis priemonių prieš „dešiniųjų šeimas“ ir „duoti jiems suprasti, kad jų ideologijai nėra vietos pasaulyje“. Žurnale teigiama, kad ypatingi dešiniųjų šeimų požymiai yra, kad jie „nepastebimi, šviesūs, mieli, patrauklūs“.

Išprotėjęs liberalfašistas Heike Radvan iš Amadėjo fondo tvirtina, kad „vaikai iš dešiniųjų tėvų nebūtinai turi skirtis iš kitų vaikų, bet jie dažnai yra labai paklusnūs ir nedaugiakalbiai“, o kitas degeneratas iš šio fondo Köttig tvirtina, kad dešiniosios šeimos skiriasi nuo „įprastų šeimų“ tuo, kad moko savų vertybių, kurios „stipriai orientuotos į vokiškus papročius ir tradicijas“. 

Prausner sako, kad „dešinieji vaikai“ žino, kad jie turi išsaugoti savo šeimą, asmeninį gyvenimą, kad dešiniojo ekstremizmo požymiu yra tai, kad ant ant jų drabužių nėra amerikietiškų užrašų.

Dar šita išprotėjusi liberalfašistė Prausner tvirtina, kad „kasos ir ilgi sijonai“ tarnauja signalu, kad vaikas turi dešiniosios krypties tėvus. Šie „specialistai“ siūlo rekomendacijas vaikų darželiams, kviečia jungtis į tėvų komitetus ir priešintis dešiniesiems tėvams.

Thomas Feist, parlamento narys nuo valdančiosios Krikščionių demokratų sąjungos (CDU) padarė užklausimą dėl Antonio Amadeus fondo, kuris yra finansuojamas valstybės ir vykdo neva „labdarą“, bet realiai remia bauginimus ir prievartą, skundžia žmones savo interneto puslapyje.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą