2018-12-17

Savaitgalis su lėkšte sriubos badaujančiai Lietuvai ir Briuselio girtuokliu Junkeriu



Su kuo sutapsi... Ar ne? Gal ir nebegali būti pilno proto Lietuvos vadovas, kai Briuselyje jis turi viršininką beprotį alkoholiką? Siūlau pasižiūrėti video ir tuo dar kartą įsitikinti. Gal todėl ir mums parinko tokią prezidentę, kad ji nesiskirtų iš Briuselio konteksto?


Ar Grybauskaitė pilno proto?



Man toks klausimas kyla todėl, kad jeigu valstybės vadovas mato, kad jo vadovaujama valstybė pasiekė tokį degradacijos lygį, kai šimtai tūkstančių žmonių negali nusipirkti maisto, jis turi imtis kardinalių priemonių taisyti šią nenormalią padėtį, o ne užsiimti aukų rinkimu Maltos sriubai. 

O jeigu dar toks valstybės vadovas važiuoja į Ukrainą, siūlo materialinę paramą šiai 20 kartų už Lietuvą didesnei valstybei, tai natūraliai kyla įtarimas, kad tam žmogui ne viskas gerai su galva.

Ar aš ko nebesuprantu? Gal tai normalu vežti „pabėgėlius“, jiems skirti kas mėnesį po 1000 eurų išlaikymui, o savo senelius marinti badu? Gal tai normalu pirkti už šimtus milijonų eurų haubicas, tankus, statyti karinius miestelius, kai piliečiai badauja, o „puolantys kaimynai“ tėra ligonių haliucinacijos?

O ką ginti? Šitą degradavusią valstybę, kurioje išbadėję seneliai laukia išmaldos? Ne šiaip iš kokios Afrikos atvežti seneliai, bet savo, visą gyvenimą šiai valstybei dirbę žmonės.

Ir štai šitiems žmonėms šalies prezidentė renka labdarą! Kokiu gi reikia būti beširdžiu idiotu ir galviju, kad taip elgtis!

Pažiūrėkim dar kartą į girtą Junkerį, į Grybauskaitę... kokia tai baisi degradacija. Ar kas gali būti šlykščiau?

Toks tai buvo savaitgalis...




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą