2018-12-30

Vokietijos fake news krachas. Eilėje delfiai ir LRT


Vokietijos fake news krachas įvyko akcijų biržoje, kur media gigantų akcijos krito nuo 25% iki 50% jų vertės: Axel Springer: -25%; Ströer (t-online.de) -32%; RTL Group: -31%; ProSiebenSat.1: - 46%.



Tai Merkel epochos pabaiga. Dabar tai jau galutinai nulemta, rašoma Vokietijos portale Mmnews. Šios talmudinio neoliberalizmo ideologija paremtos valdymo sistemos žlugimą lydi ir ją aptarnaujančių fake news žlugimas.

Axel Springer: -25%

Ströer (t-online.de) -32%

RTL Group: -31%

ProSiebenSat.1: - 46%


Mmnews skaitytojas „Micha“ komentuoja: „Tai gerai. Visos jos yra propagandos priemonės. Ar nors viena iš šių žiniasklaidos priemonių teisingai pranešė apie Chemnico demonstracijas? Kiek vokiečių žmogžudysčių įvykdė „pabėgėliai“? Kur buvo konstruktyvi kritika dėl daugelio netinkamų Vokietijos ir Europos politinių veikėjų sprendimų? Jie diktuoja savo nuomonę.“

Lietuviškų fake news krachas irgi artėja


Dauguma Lietuvoje viešpataujančių fake news yra „užsienio agentai“, užsiimantys mūsų valstybės griovimu. Prie aktyviausių ir Lietuvai žalingiausių fake news priskirčiau Delfį, o taip pat už mūsų pinigus išlaikomą parazitinę LRT.



Ryškiausi pastarųjų dienų fake news pavyzdžiais laikyčiau Delfi išpuolį prieš tremtinį Jarą Valiukėną ir LRT melagės Nemiros Pumprickaitės melą apie Vaidotą Prunskų.



Jau neilgai mus nuodys talmudinio neoliberalizmo ruporai, jų laikas baigiasi. Su 2019 metais ateina Europos pavasaris. Europos tautos bunda.

Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą