2019-09-26

Dar viena JTO Generalinės Asamblėjos metu Nausėdos pasakyta kvailystė: „patriotizmas neprieštarauja globalizmui“


Rugsėjo 26 dieną savo straipsnyje „JTO GENERALINĖJE ASAMBLĖJOJE NAUSĖDOS PASAKYTOSKVAILYSTĖS KALBOJE DĖL KLIMATO KAITOS STABDYMO“ aš jau atkreipiau dėmesį į Lietuvos prezidento Gitano Nausėdos JTO Generalinės Asamblėjos metu jo kalboje dėl klimato kaitos stabdymo pasakytas kvailystes.

Šiame straipsnyje noriu pratęsti Gitano Nausėdos pasakytų kvailysčių sąrašą. Tai jo pasakyta kvailystė susitikimo su JAV prezidentu Donaldu Trampu metu, kad „patriotizmas neprieštarauja globalizmui“.




„Socializmas su žmonišku veidu“ - tas pats, kas „globalizmas su patriotišku veidu“

Vakar Gitanas Nausėda buvo susitikęssu Donaldu Trampu. Reportaže apie šį susitikimą LRT citavo Nausėdą: „Mūsų įsipareigojimas transatlantinei gynybai ir saugumui aptartas pokalbyje su D. Trumpu. Pažinties metu pakviečiau JAV Prezidentą apsilankyti Lietuvoje.“

Prezidentų susitikimo išvakarėse, sakydamas kalbą iš Jungtinių Tautų tribūnos Donaldas  Trumpas  akcentavo patriotizmą ir nacionalinio intereso svarbą.

„Jeigu norite taikos, mylėkite savo tautą. Išmintingi lyderiai savo žmonių ir šalies gerovę visada iškelia į priekį“, – sakė Trampas, po šių žodžių pridurdamas, kad „ateitis priklauso ne globalistams. Ateitis priklauso patriotams, ateitis priklauso suverenioms ir nepriklausomoms valstybėms, kurios gina savo piliečius, gerbia savo kaimynus ir jaučia pagarbą skirtumams, dėl kurių kiekviena šalis yra ypatinga ir unikali“, – teigė D.Trampas ir pažymėjo, kad „globalistai“ nelaimės, nes ateitis priklauso ne jiems. „Ateitis priklauso ne globalistams. Ateitis priklauso patriotams“, - baigė savo kalbą Trampas.

Globalistas Gitanas Nausėda, Švedų banko atvestas į Lietuvos prezidento postą, stengdamasis įsiteigti Trampui, bet išlikti globalisto ortodokso pozicijose, sugalvojo kažką unikaliai beprotiško. Jis pabandė sujungti dvi nesujungiamas substancijas: globalizmą, kurio tikslas – sunaikinti valstybes, tautas ir patriotizmą, su Trampo akcentuojamu patriotizmu, kuris Baltųjų rūmų savininko priešpastatytas globalizmui.

Štai kaip vizgino uodega prieš Trampą globalistas Nausėda

G. Nausėdos žodžiais, būtent tėvynės meilės skatinami patriotai „stumia mus į priekį“, tačiau taip pat tvirtino, kad „patriotizmas neprieštarauja globalizmui“. Kvailiau ir nesugalvosi!

Sovietų laikais buvo toks komunistų šūkis: sukurti „socializmą su žmonišku veidu“ (Социализм с человеческим лицом). Nausėda sugalvojo naują kvailystę: globalizmą su patriotizmo veidu.

Jei šias kvailystes kalbėtų koks girtuoklis aludėje, būtų juokinga, bet kai tokias kvailystes kalba valstybės prezidentas – tai jau diagnozė.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą