2019-09-27

JTO Generalinės Asamblėjos eiga parodė, kad Lietuvos prezidentui Gitanui Nausėdai mažiausiai rūpi lietuvių tautos ateitis



Vos prasidėjus JTO Generalinei Asamblėjai Niujorke, rugsėjo 23 dieną, JAV sveikatos ir socialinių paslaugų sekretorius (ministras) Aleksas Azaras (Alex Azar) paskelbė 19 šalių, atstovaujančių daugiau nei 1,3 milijardo pasaulio gyventojų, vardu bendrą pareiškimą, kuriame teigiama, kad „nėra tarptautinės teisės į abortą“ ir pareikalavo iš JTO atmesti dviprasmiškus terminus dėl abortų „teisės“ ir šeimos sveikatos. Pareiškime taip pat teigiama, kad šeima yra „pagrindinė visuomenės institucija, todėl ją reikia remti ir stiprinti“, patvirtino „šeimos apsauginį vaidmenį“, kai kalbama apie vaikų lytinį švietimą.

Dokumentą pasirašė: JAV, Bahreinas, Baltarusija, Brazilija, Kongo Demokratinė Respublika, Egiptas, Gvatemala, Haitis, Vengrija, Irakas, Libija, Malis, Nigerija, Lenkija, Rusija, Saudo Arabija, Sudanas, Jungtiniai Arabų Emyratai ir Jemenas.



O kur Lietuva, ponas Nausėda? Gal labiausiai Europoje išmirštančiai valstybei nesvarbu, kad žudomi jos vaikai, kad gimusiems vaikams iškrypėliai žaloja vaikystę?

Šia tema mūsų „globaliai-tautiškas“ Nausėda tyli, tyli „globaliai-tautiška“ MIP, kuriai Lietuva-visas pasaulis, o gal ir visa galaktika. Tyluma, kaip tanke, tik girdėti vis ta pati kelis dešimtmečius Valdo Adamkaus uždėta plokštelė: Ukraina-Gruzija, Ukraina-Gruzija, Ukraina-Sakartvelas... Rusija puola.

Iš JTO tribūnos išgirdome, kad Nausėda stato „geroves valstybę“, su malkomis kūrenamomis krosnimis, sėkmingai gaudo retai pasirodančios saulės fotonus.

O kaip kitaip, kai moki seneliams 150 eurų pensijas, o vaikams nesugebi pridėti kelių dešimčių eurų, pats laikas gaidžiu giedoti apie „gerovės valstybę“.

Aš, tiesa pasakius, nieko ir nelaukiau iš stambiausių Skandinavijos kapitalistų Valenbergų banko buvusio tarnautojo. Jis toliau jiems tarnauja, tik ne Lietuvai.



Nuorodos:

Ankstesni mano straipsniai JTO Generalinės Asamblėjos tema:
JTO Generalinėje Asamblėjoje Nausėdos pasakytos kvailystės kalboje dėl klimato kaitos stabdymo
Dar viena JTO Generalinės Asamblėjos metu Nausėdos pasakyta kvailystė: „patriotizmas neprieštarauja globalizmui“



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą