2019-09-28

Nausėdos buvę (?) šeimininkai Valenbergai pavertė Švediją pragaru


Ilgamečiai Nausėdos šeimininkai Valenbergai yra nekarūnuoti Švedijos karaliai. Jie valdo bankus ir kompanijas Ericsson, Electrolux, ABB, SAS Group, SKF, AIK, Atlas Copco, ir t.t. Praėjusio šimtmečio septintame dešimtmetyje Valenbergų šeimos įmonėse dirbo 40 procentų visų Švedijos dirbančiųjų, o šių įmonių kapitalizacija sudarė apie 40 procentų Stokholmo fondų biržos kapitalizacijos.

Tai Valenbergų dėka šiandien Švedijoje yra Švedijoje yra 61 No-go zonos, į kurias bijo užeiti policija, čia daugiausiai moterų išprievartavimų pasaulyje, čia žmonės persekiojami ir varomi iš darbo, jeigu jie prabyla apie imigrantų nusikaltimus, čia vyksta švedų tautos pakeitimas afrikiečiai ir Azijos gyventojais, kas JTO yra kvalifikuojama kaip genocidas. Apie 44% pradinių klasių mokinių Švedijos miestų mokyklose yra iš imigrantų šeimų, kuriems švedų kalba nėra gimtoji. Po 50 metų švedai Švedijoje taps mažuma. Danijos atstovas Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijoje (ESBO) Michael Aastrup Jensen, 2018 metais stebėjęs vykusius parlamento rinkimus Švedijoje, Danijos laikraščiui Berlinske pasakė, kad dalyvavo „daugybėje rinkimų ir nematė nieko bent kiek panašaus į nedemokratinę Švedijos balsavimo sistemą“. Stebėtojų vertinimu, 44Švedijos rinkimų apylinkių (viso 250) rezultatai buvo falsifikuojami, o rinkimų komisijos, tai matydamos, nesiėmė jokių veiksmų. Visi šie sufalsifikuoti rinkimų rezultatai buvo patvirtinti.



Portalas Voice of Europe rugsėjo 28 dieną, pasiremdamas Švedijos spauda, pranešė, kad per 48 valandas Švedijoje įvyko kelios žmogžudystės, susišaudymai ir bombų sprogimai. Buvo sudeginta daugybė automobilių.

Švedijoje padėtis tampa nekontroliuojama

Apie tai rašo Judith Bergman portale Gatestone institute. Pasiremdama policijos statistika, autorė konstatuoja, kad 2019 metais iki liepos pabaigos Švedijoje įvyko 120 sprogimų, o 80% Upsalos universiteto studenčių nesijaučia saugios. Rugpjūčio pradžioje, keturių dienų bėgyje, įvyko keturi išprievartavimai arba mėginimai išprievartauti. Moterys nebeturi šioje šalyje galimybės saugiai vaikščioti miestų gatvėmis ir aikštėmis. Apie tai parašė Švedijos parlamento narė rugpjūčio mėnesį Josefin Malmqvist.

Šios Gatestone publikacijos skaitytojas iš Čekijos atkreipė dėmesį, kad Švedijoje yra draudžiamos bet kokios gynybos priemonės. Net už tokią paprastą priemonę, kaip pipirinių dujų balionėlis, kuris yra savaime suprantamas Čekijos respublikoje, kur išprievartavimų lygis yra 20 kartų žemesnis, Švedijoje numatytos ilgos kalėjimo bausmės. Leidimas nešioti šaunamąjį ginklą Švedijoje yra absoliučiai neįsivaizduojamas. Panašu, kad Švedija yra šalis, kur nusikaltėliai neturi jaudintis nei dėl valstybės reakcijos, nei dėl to, kad aukos priešinsis.

Susitikimo su Donaldu Trampu metu Nausėda pasisakė už globalizmą, tik „tautišką globalizmą“, kas yra visiška nesąmonė.



Vengrijos šeimos ministrė Katalin Novak yra kitos nuomonės. „Globalizmas-tai blogas pasirinkimas. Tie, kas palaiko globalizmą, renkasi blogą kelią.“ - pasakė Novak,

Novak žodžiais, Vengrija yra kliūtis globalizmo projektui, kuriame nacijos atsisako individualaus identiteto, savo unikalios kultūros.

„Mes skirtingi ir gerbiame vienas kitą. Mes gerbiame šiuos skirtumus ir nenorime būti panašūs. Tas pats liečia vyrų ir moterų santykius. Mes norime būti lygūs, bet nenorime būti vienodi.“ „Štai kodėl šis globalizmas, kurio pagalba viskas homogenizuojama ir suvienodinama, griauna daugybę vertybių“, - pasakė Novak.

Tai štai, ponas Nausėda, prieš vairuodamas Lietuvos laivą link švediško tipo katastrofos, bent pasiklauskite lietuvių Tautos, ar ji nori susinaikinti.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą