2019-09-04

Migracijos banga 2019. Pasaulio bankinės oligarchijos anti-europinės atakos startas duotas Sirijos Idlibo mieste. 1 dalis



Prieš Europą vykdoma gerai suplanuota ilgalaikė jos tautų sunaikinimo operacija. Ji pradėta regzti labai senai, o dokumentaliai apiforminta dar pirmame sionistų kongrese (1987). Ten buvo suformuluoti garsieji „Sionistų protokolai“, kurie, pasak buvusio Charkovo choralinės sinagogos rabino Eduardo Chodoso, yra jau įgyvendinti. Šiandien gojų valstybių užvaldymas pakeltas į naują lygį. Tarptautinis sionizmas pastaruoju metu pasiekė neregėtų pergalių. Ypač Trečiojo chazarų kaganato, buvusios TSRS, teritorijoje, kurios turtas iš visaliaudinės nuosavybės formos perėjo į žydų oligarchų nuosavybę. Jau nieko nestebina žydai prezidentai, valdantys daugelį čia atsiradusių gojų valstybių (naujausi iš jų - Ukrainos ir Latvijos – prezidentai Volodimiras Zelenskis ir Egils Levits), žydų finansinės oligarchijos paskirtas žydų tautybės katalikų bažnyčios popiežius Bergoglio, neregėtais tempais judaizuojantis ir griaunantis europiečių dvasinį fundamentą, ką jau kalbėti apie bankų kontrolę, tą ekonomikos kraujotakos sistemą, ji jau labai senai kontroliuojama žydų (žiūr. video priedus).



Gojų, „kiekybės žmonių“, skaičiaus kontrolei taikomos genderizmo ir homoseksualizmo ideologijos, juvenalinė justicija, kitos šeimos išardymo ir skurdinimo technologijos. Jos duoda puikius rezultatus. Europos titulinės nacijos išmiršta ir pasaulio šeimininkų pakeičiamos kitomis. Tuo tarpu gimstamumas Izraelyje fantastiškai aukštas – 3,4 vaiko vienai moteriai. Ši šalis, klestinti viso likusio pasaulio sąskaitą, sukūrė tam ekonominį pamatą, kas, kaip parodė Vengrijos pavyzdys yra visų svarbiausia. Aš džiaugiuosi tokiais žydų ir vengrų reprodukciniais pasiekimais. Aš Lietuvoje įdiegčiau ir dar vieną žydų valstybės Izraelio pasiekimą, santuokų su kitataučiais draudimą.

Vienas iš sionistų šiandien įdiegiamų planų yra „Didžiojo Izraelio“ nuo Nilo iki Eufrato planas. Tam iš šios teritorijos į Europą varomi gyventojai. Ši migrantų upė nenutrūksta jau daug dešimtmečių, bet ypač sustiprėjo nuo arabų revoliucijų pradžios, nuo pradžios spalvotosios revoliucijos Sirijoje. Prieš savaitę pradėta kurti nauja arabų ir kitų musulmonų varymo į Europą banga.



Kad niekam nekiltų mane kaltinti šališkumu, o juo labiau kokiu izmu, aš kiekvieną savo mintį paremiu nuorodomis į rimtus šaltinius. Žemiau pateikiu kelis faktus, mano manymu, atskleidžiančius šios dienos įvykių esmę.

Faktas 1. 

Rugsėjo trečią dieną Turkijos prezidentas Redžepas Tajipas Erdoganas bendroje spaudos konferencijoje su Čekijos premjeru Andreju Babiš pakomentavo JAV aviacijos smūgį į Sirijos Idlibo miestą. Jis pasakė:

„Pastarosiomis dienomis JAV, tenka apgailestauti, stojo į konfliktą, bombarduodamos Idlibą, ko pasekoje žuvo apie 700 taikių gyventojų. Žinoma, ten gali būti ir smogikai, tačiau palaipsniui Idlibas išnyksta... Neįmanoma stebėti tai tylomis“.

Jis pasakė, kad Turkijos, Rusijos ir Irano delegacijos svarsto situaciją Idlibe. Rugsėjo 31 JAV pranešė, kad smogė į Al Kaidos teroristų pozicijas Idlibo rajone. Apie savo aviacijos smūgį JAV nepranešė Rusijai ir Turkijai, kaip tai yra susitarta. JAV operacija, Rusijos URM pranešimu, sukėlė grėsmę tylos režimui šiame regione, išprovokavo teroristų apšaudymus Sirijos vyriausybės kariuomenės pozicijų.

Faktas 2.

Rugsėjo 2 dieną žinomas Rusijos žydų tautybės publicistas Izraelis Šamiras parašė:

„Kartu su savo sąjungininkais Artimuose Rytuose — Izraeliu ir Saudo Arabija — jie įsigudrina laikyti regioną valdomo chaoso būklėje, užtikrinti naujas bangas pabėgėlių į Europą, įrodinėti pasauliui, kad jie gali padaryti viską ką panorės. O svarbiausia — susitarti dabartinėje situacijoje visiškai beprasmiška. Nėra su kuo.“


Faktas 3.

Europos tautų saugumas turi pirmaeilę reikšmę, pareiškė rugsėjo 1 dieną Vengrijos užsienio reikalų ministras Peter Sijarto, komentuodamas įvykį Lione, kai prieglobsčio prašytojas iš Afganistano subadė virtuviniu peiliu dešimt praeivių, iš kurių vienas mirė. Ministro žodžiais, migracija turi būti sulaikoma už Europos sienų.

„Mes užjaučiame mūsų prancūzų draugus šiomis valandomis sielvarto ir skausmo ir viliamės, kad šitas vertas pasišlykštėjimo nusikaltimas nepareikalaus daugiau aukų“, - pasakė Sijarto pareiškime ir palinkėjo sužeistiems visiško pagijimo.

„Vengrijos pozicija aiški: „Gyvenimas Europoje neturi vystytis taip, kad mes bijotume dėl savo gyvybės, stovėdami autobusų stotelėje, gatvės turguje ar koncerte, nes kai kurie žmonės, gyvenantys Europoje, nori mus sunaikinti”, - pasakė Sijarto.

Nuorodos:
http://lebionka.blogspot.com/2019/02/baltosios-rases-nykimas-tragiska.html



Priedai:











Šio straipsnio iliustracijai pasirinkau Turkijos vadovo R.T.Erdogano nuotrauką ne atsitiktinai. Dalis Turkijos teritorijos įeina į "Didžiojo Izraelio" teritoriją, per šią šalį vyksta arabų išvarymas į Europą. Tai didelis galvos skausmas Turkijai.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą