2019-09-15

Vaikystė, apraizgyta vaivorykštės spalvų totalitarizmo voratinkliu. Mokslininkų išvados


Šiame straipsnyje aš pateikiu keletą faktų apie LGBT ir genderio ideologijų totalitarizmą, žalojamą vaikų psichiką, mokslininkų pasisakymus šiuo klausimu.

Prieš pusę amžiaus, o gal ir anksčiau, pinigų šeimininkų galvose kilo idėja sumažinti žmonių skaičių planetoje ir atomizuoti žmogų, paversti jį belyčiu, neturinčiu šeimos, tautos ir religijos biorobotu. Tam buvo sukurtos LGBT ir genderio ideologijos, kurios kėsinasi į šeimą, vaikystę, žaloja vaikų psichiką dar tuomet, kai ji nėra subrendusi ir yra labiausiai pažeidžiama. Mano nuomone, tai yra nusikaltimas žmoniškumui ir žmonijai. Šis straipsnis nepretenduoja nupiešti visą niūrų nūdienos situacijos paveikslą, tai keli štrichai šiame siaubo ir susinaikinimo paveiksle. Tas siaubas jau čia, jis jau žygiuoja sostinės gatvėmis, jau stovi ant sostinės žaliojo tilto, sėdi sostinės mero kėdėje.

„Kodėl jūs leidote tam įvykti? 

BBC jau pasakoja vaikams, kad yra virš 100 lyčių, rašoma portale Breitbart. BBC parengė vaikams televizijos serialą, kuriame vaikams diegiama, kad egzistuoja virš 100 lyčių. BBC parengė 9-12 metų vaikams 9 tokius filmus, kaip pagalbinę medžiagą, asmeniniam, socialiam ir medicininiam švietimui (PSHE) Didžiosios Britanijos mokykloms.

The Telegraph apžvalgininkė Celia Walden sukritikavo šią programą, kurią ji vadina „nuodinga nesąmone“, nuodijančia vaikų protus. Jos nuomone, visa tai suformuos pasimetusių ir piktų žmonių kartą, kurie klaus: „kodėl jūs leidote tam įvykti?“

Anglijos mokyklose genderio ideologijos dėstymą norima padaryti būtina disciplina, rašoma lenkų portale wPolytice, kuris remiasi portalu www.vatikannews.va.

Genderio ideologiją Anglijos mokyklose norima dėstyti mokyklose – pareiškė Britanijos švietimo ministerija. Tėvai priešinasi vaikų ideologizacijai ir seksualizacijai, jie paskelbė manifestacijas prieš genderio diegimą mokyklose.

Pagal šią programą, kiekvienas pradinės klasės mokinys privalės sužinoti apie „įvarius šeimų tipus, kur abu tėvai vienos lyties“. Moksleiviai bus supažindinami su įvairiais lytiniais iškrypimais ir genderio teorija.

Ypač didelį tėvų pasipiktinimą kelia tai, kad šitos antimokslinės beprotybės bus privalomos net tuomet, kai tėvai neduos sutikimo. Lig šiol tėvai turėjo teisę nesutikti, kad vaikas dalyvautų seksualinio švietimo pamokose. Naujoji švietimo politika pasekmė 2010 metais priimto įstatymo prieš diskriminaciją. Seksualinio švietimą mokyklos parengė gėjus ir LGBT aktyvistas Andrew Maffaten.



Medicinos profesoriai aiškina apie lyties „pasirinkimą“

Rusijos pirmojo kanalo 2019-09-12 laidoje „Gyventi sveikai“ medicinos profesoriai aiškino apie lyties keitimo problemas.

Programoje buvo pasakojama apie Tatjanos Abramovos dukterį, kuri nori pakeisti lytį. 


Profesorius gydytojas-pediatras Andrejus Prodeus paaiškino, kad tarptautinė pediatrų bendruomenė kategoriškai prieš tokias operacijas. Mergaitės ir berniukai skiriasi Y chromosoma, pas berniukus ši chromosoma yra, o pas mergaites – ne, bet tai dar ne visi skirtumai. Visumoje pas juos viso apie 6 su puse tūkstančių skirtumų.



Šiuolaikinis mokslas tiria sveikatą žmonių, kurie pakeitė lytį. Tyrimai Švedijoje parodė, kad 53% tokių žmonių tampa invalidais, o 44% turi super mažą gyvenimo kokybę.

Tokiems žmonėms visą gyvenimą tenka vartoti hormonų terapiją, kas žinoma įtakoja jų sveikatą.

Buvo parodyta, kad pas transgenderinį vyrą 2 kartus didesnė rizika miokardo infarkto išsivystymo, negu pas normalų vyrą, ir 4 kartus didesnis, negu pas moterį, iš kurios jis pasidarė vyru.

Rusijoje lyties keitimas gali būti svarstomas tik pasiekus 21 metų amžių. Be to, žmogus, kuris nori pakeisti lytį yra 2 metus stebimas gydytojų.

Dalis žmonių, kurie nori pakeisti lytį, yra psichiniai ligoniai su asmenybės susidvejinimo sindromu. Tokiu atveju jiems lyties pakeitimas nepadės. Gydytojai patarė moteriai kalbėtis su vaiku, konsultuotis su psichiatrais.


Lenkų profesorius Aleksander Nalaskowski sukritikavo LGBT „kalajojančius prievartautojus“

Lenkų profesorius Aleksander Nalaskowski žurnale „wSieci“ parašė feljetoną „Klajojantys prievartautojai“ apie LGBT paradus. Profesoriaus nuomone, niekas iš miesto valdžios nepaklausė miesto gyventojų, ar jie nori regėti šias įžeidžiančias scenas. Jis neskaito normaliu vyrą, einantį su biustgalteriu ant galvos, ar persirengusį vienuole, ant pagaliuko nešantį lytinių organų muliažus. Visa tai vyksta gausiai žmonių lankomoje vietoje tam, kad šokiruoti.

Po publikacijos (žiūr. nuotrauką) ir savo pasisakymo „Lenkijos radijo“ laidoje N.Koperniko Torūnėje universiteto profesorius buvo nubaustas – trims mėnesiams nušalintas nuo darbo, kas Lenkijoje sukėlė protestų bangą.

Profesorius buvo Baltstogėje, kada miesto gatvėmis žygiavo „lygybės“ paradas. Jis pasakė, kad tai buvo jo išprievartavimas, kadangi policijos kordonas neleido jam priartėti prie eitynių dalyvių ir jam teko eiti gazonais, aplinkeliais. Jį filmavo, kaip įtartiną asmenį.


Profesorius priminė F.Dostojevsko posakį iš „Brolių Karamazovų“. „Jei dievo nėra, tai viskas leidžiama“

prof. Mieczysław Ryba dėl šio žodžio laisvės persekiojimo pasakė, kad tie, kas garsiausiai rėkia apie saviraiškos laisvę, patys ją naikina. „Žodžio laisvė yra pagrindas visuomenės diskurso laisvoje valstybėje“, - pasakė profesorius.

Aleksander Nalaskowski yra pedagogikos profesorius, dvi kadencijas buvo Pedagogikos mokslų fakulteto dekanu. Yra parašęs 20 knygų. Jam vadovaujant apgintas 16 daktaro disertacijų. Jis yra Lenkijos prezidento Andžejaus Dudos Nacionalinės vystymosi tarybos narys.

Nušalinimas buvo įmanomas dėl 2018 metais priimto švietimo įstatymo, kuris numato dėstytojų nušalinimą, jei prieš juos pradėtas disciplinarinis tyrimas. Pretekstu buvo profesoriaus feljetonas prieš LGBT leidinyje wSieci.

Portalas wPolityce rašo, kad Torūnės universiteto rektoriaus skandalingas sprendimas yra pavyzdys politinio korektiškumo teroro, kurį realizavo rektoriai aukštųjų mokymo įstaigų savo pavaldinių atžvilgiu. Leidinio nuomone, turi būti nušalintas ne profesorius, o rektorius.

Rusų profesoriaus Sergejau Saveljevo pasisakymai televizijos laidose

Prof.Sergejus Saveljevas. Žmogaus morfologijos instituto Nervų sistemos vystymosi laboratorijos vadovas (sinchroninis profesoriaus pasisakymo vertimo tekstas) sako:


https://www.youtube.com/watch?v=10Odbd5K7CU


Daugelis netradicinės orientacijos žmonių sako, kad gyvūnų pasaulyje tokio elgesio formos, į kurias linkę jie patys, egzistuoja. Pateiksiu pavyzdžius. Pateiksiu silkės pavyzdį. Valgote silkę? Štai, matote, yra mažos silkutės, o yra didelės. Tai visos mažos – visi patinai. Kol jaunas ir liesas, tai – patinas, o kada senas, storas, tai – patelė. Tai vadinasi lytinė inversija ir silkės gyvenimo procese normoje tai keičiasi. O iš kitos pusės, tokį reiškinį galima pateikti, kaip elgesio formą.

Grynu pavidalu homoseksualūs ryšiai yra retenybė. Galima paimti rupūžę ir ji bandys apsėklinti eksperimentatoriaus batą, bet tai kitas reiškinys. Tai panašiai į žaidimus su guminėmis lėlėmis.

Socialinė terpė, kurioje išvystomi pirmieji socialiniai instinktai, griežti ir patikimi, ir išlieka visam gyvenimui, jie vaidina kolosalų vaidmenį. Ir jeigu tokie vaikai išauga tokioje aplinkoje, kur toks nukrypimas sveikinamas, laiminamas, ir skaitomas elgesio norma, žinoma, kad tokie socialiniai instinktai yra įtvirtinami visam gyvenimui. Vėliau juo pakeisti ypatingai sunku. Esant pirmai progai jis demostruos būtent tokį elgesį.

Meno pasaulyje, žinoma, egzistuoja atranka: homoseksualinis protekcionizmas. Jeigu tu ne tokios orientacijos, tai tau į daugalį meno sričių patekimas tiesiog draudžiamas. Tai gerai žinoma, tai toks savotiškas aparteidas, kuris primetamas tų seksualinių mažumų. Tokiu būdu jie gina savo egzistavimo teisę. Šiame biologiniame pasaulyje kiekvienas kovoja už savo buterbrodą, kaip kas gali. Jie irgi.



Prof.S.Saveljevas pabrėžia: „Aš sakau, kad homoseksualizmas ir visi kiti nukrypinai tai ne norma, todėl kad iš biologijos taško norma yra tai, kas duoda reproduktyvinį rezultatą.“

Homoseksualumo genas neegzistuoja

Viename iš autoritetingiausių pasaulio mokslinių žurnalų „Science“ 2019 metų rugpjūčio 30 dieną buvo paskelbtas Ganna ir kt. straipsnis „Large-scale GWAS reveals insights into the genetic architecture of same-sex sexual behavior“, kuriame aprašomi tyrimai įrodo, kad homoseksualumo genas neegzistuoja. 

„Science“ paskelbto straipsnio autoriais atliko 493001 genomų tyrimus dalyvių iš JAV ir Europos. Tyrėjai padarė išvadą, kad lytinė orientacija surišta su dideliu genų skaičiumi ir, greičiausiai, egzistuoja platesniame jų spektre, negu dviejų variantų rinkinys. Mokslininkai įrodė, kad atskiras homoseksualizmo genas neegzistuoja. Jų nuomone, homoseksualus elgesys yra rezultatas bendro genų ir aplinkos poveikio, kaip ir daugumas kitų žmogaus požymių.

Tai štai kodėl iškrypėliai siekia žaloti žmogų nuo pat jo vaikystės, pažeisti dar nesusiformavusią vaiko psichiką.

Mano manymu, aukščiau pateikti duomenys yra pakankamas pagrindas teigti, kad homoseksualizmas – psichikos liga, kuri be jokio pagrindo buvo Pasaulio sveikatos organizacijos pašalinta iš psichikos ligų sąrašo. Tai buvo grynai ideologinio, o ne mokslinio pobūdžio sprendimas. Svarbiausia tai, kad tyrimais pagaliau įrodyta, kad „gėjo genas“ - mitas.

Homoseksualistų gydymas

Liepos mėnesį Izraelio švietimo ministras Rafi Peretz, buvęs vyriausias kariuomenės rabinas, pasiūlė homoseksualistus gydyti „konversiniais metodais.“

Jis pareiškė, kad yra galimybė „atversti homoseksualitus“ ir „pats tame dalyvavo“. „Aš manau, kad juos galima atversti, - pasakė Peretz. - Aš galiu jums pasakyti, kad turiu gylių žinių švietimo srityje, ir aš tai dariau. Jeigu studentas man praneš apie savo seksualinius polinkius, aš pirmiausiai apkabinčiau jį ir jam pasakysiu šiltus žodžius – pažiūrėkim į tai, ištirkim ir pagalvokim“.

Liepos 13 dieną Maskvoje buvoprezentuojama medicinos dr.Viktoro Lisovo monografija „Homoseksualistų judėjimo retorika mokslo faktų šviesoje“. Savo 751 puslapių studijoje autorius išsamiai analizuoja melagingas sodomitų tezes (pvz. tai, kad homoseksualizmas yra įgimtas, kad tokių žmonių yra 10 procentų ir t.t.) ir nuosekliai jas demaskuoja, pasiremdamas užsienio psichiatrų ir psichologų darbais.

Homoseksualūs santykiai nėra norma, nes jie neturi nieko bendro su žmogaus reprodukcija, kuri yra lytinių santykių biologinė prasmė.

Homoseksualistų lobi, autoriaus nuomone, skleidžia eilę antimokslinių prasimanymų, į kuriuos jis savo knygoje pateikia kvalifikuotus atsakymus.


2016 metais vyriausias Ramat-Gana rabinas Jakovas Arielis pasakė: „Homoseksualistai… tai invalidai, kenčiantys nuo problemos, kurią reikia gydyti medicinos procedūrų ir vaistų pagalba“. Jis pažymėjo, kad: „Normali šeima — tai tėvas, mama ir vaikai. Visa kita — tai nukrypimas nuo normos, ir šis nukrypimas susietas su psichologinėmis problemomis.“

Rabinas Arielis taip pat pasakė, kad gėjų-aktyvistai stengiasi pavaizduoti savo lytinę orientaciją kaip kažką progresyvaus, ko pasekoje vienos lyties meile susidomi daugelis jaunų žmonių.

Šiuo savo pasisakymu rabinas Arielis palaikė kitą rabiną – vieną iš religinio sionizmo lyderių, karinės ešivos Eli gyvenvietėje rabiną Igalį Levinšteiną. Levinšteinas, be kita ko, apkaltino Izraelio visuomenę pasyvumu stebint tai, kaip iškrypėliai ima kontroliuoti armiją. Rabinas pareiškė: „Gėjų bendruomenė… tai bepročių judėjimas, kuris atstumia pačią normalumo sąvoką šiame gyvenime“.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą