2019-09-13

Merkel svečias iš Afrikos įkando 5-metei mergaitei į veidą. Gal sergame sadomazochizmu, kad į savo šalis vežamės savo kankintojus?


2019 metų kovo 15 dieną, 16:55 valandą, 40-metė Aileen D. iš Niurnbergo kartu su dviem savo dukterimis atvyko Berlyno centrinę geležinkelio stotį. Čia stotelėje jie laukė tramvajaus. Staiga prie jų priėjo 20-metis prieglobsčio prašytojas iš Eritrėjos Daniel K., pakėlė 5- metę Aileen dukterį ir įkando vaikui į žandą (žiūr. nuotrauką). Vaikas ėmė verkti ir šaukti.

Tai ne vienintelis juodaodžio Merkel svečio nusikaltimas. Jis ir anksčiau puldinėjo praeivius gatvėje. Mėnesį prieš vaiko užpuolimą jis buvo užpuolęs praeivę: griebė didelį betono bloką ir metė į ją. Policiją buvo suėmusi jį, bet paleido. Po to jis įkando vaikui.

Dabar Merkel svečias jau dvi savaitės guli pataisos įstaigos ligoninėje ir išėjęs į laisvę ruošiasi toliau kultūriškai turtinti Vokietiją. Jo gydymas vokiečiams kainuoja kas mėnesį po 10000 eurų. Didžiausia prokuratūros svajonė – uždaryti šį Merkel svečią į beprotnamį ilgesniam laikui. Apie tai rugsėjo 13 dieną parašė vokiečių portalas Pi-news.



Tai ne vienintelis atvejis, kai svečiai iš Afrikos užpuola vaikus. Liepos 29 dieną centrinėje Frankfurto traukinių stotyje Merkel svečias iš Eritrėjos nustūmė po pravažiuojančiu traukiniu 8 metų berniuką ir jo mamą. Vaikas žuvo. Dar vienam jo užpultam vyrui pavyko nuo teroristo apsiginti. Šis įvykis sukrėtė visą Vokietiją.

Rugsėjo 13 dieną Šiaurės lyga partijos vadovas Matteo Salvini Facebook išplatino vaizdo įrašą (FB jis surinko beveik 2 milijonus peržiūrų), kur nelegalas iš Gambijos be jokio preteksto užpuldinėja ir nokautuoja praeives merginas. Iš kur ta neapykanta europiečiams? Aš manau, kad tai yra juodasis afrikiečių rasizmas. Jie serga zoologine neapykanta europiečiams.


Salvini FB rašo, kad banditas yra patrauktas baudžiamojon atsakomybėn, jo išsiuntimas į namus jau buvo atidėtas ir jis laukė teismo posėdžio. Salvini tai vadina „beprotybe“ ir reikalauja banditui kalėjimo ir išsiuntimo namo.


Reperis iš Nigerijos Jesse Ekene Nweke Conable kviečia savo gerbėjus „šaudyti baltuosius“

Conable į Švediją atvyko 2008 metais, Švedijoje jam buvo suteikta pilietybė. Youtube jis turi 280000 prenumeratorių. Pasirodo, kad socialiniai tinklai vykdo tik europiečių cenzūrą, afrikiečių teroristams jokie „bendruomenių standartai“ negalioja.

Bet kas gi kultūriškai turtins Vokietiją, jei Merkel svečiai sėdės kalėjime, ar bus gydomi beprotnamiuose. Vokiečiams, pasirodo, labai trūksta juodų Afrikos deimantų. Todėl jie ruošiasi išplėsti šitų brangenybių tiekimą tiesiai iš Afrikos.


Vokiečių evangelikų bažnyčia ruošia dar vieną laivą, kad iš Afrikos vežti savo tautos kankintojus

Pi-news rašoma, kad Vokiečių evangelikų bažnyčia nori finansuoti dar vieną žmonių kontrabandos laivą, kuris veš į Italiją nelegalius imigrantus iš Afrikos.

Kas tai, jeigu ne sadomazochizmas?

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą