2019-09-24

Juodojo aukso dalybų scenarijus parengtas Maltoje



Maltoje rugsėjo 23 dieną vyko Prancūzijos, Vokietijos, Italijos ir Maltos vidaus reikalų ministrų pasitarimas dėl Afrikos nelegalų paskirstymo sutarties, kurią numatoma kitoms ES valstybėms primesti prievarta spalio 8 dieną Liuksemburge. Šiame pasitarime, apie kurio rezultatus nieko konkretaus spaudai nepranešta, dar dalyvavo ES pirmininkaujančios Suomijos atstovas ir aršus sorošininkas ES komisaras migracijos klausimams Dimitris Avramopulos. Čia tartasi ne kaip sugrąžinti šiuos veltėdžius-nelegalus namo, o kaip šį „turtą“, rasių maišymui skirtus reproduktorius, paskirstyti per prievartą visoms ES valstybėms.


Maltoje parengtas dokumentas bus pateiktas kaip pagrindas platesniam pabėgėlių perskirstymo susitarimui sekančiame VRM ES šalių susitikime.

Reakcija į bandymą primesti šį žmogiškąjį balastą iš kai kurių ES valstybių jau žinoma.



Šeštadienį, rugsėjo 21 dieną, Italijos partijos „Italijos broliai“ renginyje Romoje dalyvavęs Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pasakė, kad gali padėti Italijai saugoti jos sienas, bet nelegalų iš Afrikos dalybose Vengrija nedalyvaus. Orbano žodžiais, visus afrikiečius reikia kuo skubiau grąžinti į gimtinę, bet ne juos skirstyti. Demografijos problemą Vengrija pasiryžusi spręsti gimdydama vaikus, o ne svetimos kultūros ir religijos afrikiečių pagalba.

Vengrijos premjeras pasakė, kad šiuo klausimu Višegrado (Vengrijos, Lenkijos, Čekijos ir Slovakijos) valstybių pozicija yra vieninga: nelegalų paskirstymo mechanizme šios šalys nedalyvaus.


Vokietijos Alternatyva Vokietijai (AfD) partijos valdybos narė Beatrix von Storch pažymėjo, kad rugsėjo 23 dienos susitikimas Maltoje parodė, kad Vokietija planuoja didinti nepatikrintų žmonių masinę imigraciją, o maršrutas per Viduržemio jūrą įgaus naują pakilimą.

„Praėjus ketveriems metams po to, kai Merkel atidarė sieną, Seehoferis dabar tampa pabėgėlių pasveikinimo ministru. Vietoj to, kad apsaugotų Vokietijos sienas nuo nepatikrintos masinės imigracijos, Seehoferis sukuria kitą pabėgėlių bangą. Po to, kai Ispanija ir Italija pasisakė už migracijos politikos pakeitimą, Seehoferis dar kartą apsivertė. Labiau „atviros sienos“ ir „atviri uostai“ šiose dviejose šalyse yra būtent paskata migrantams ir jų prekeiviams ieškoti kelio per Viduržemio jūrą ir per Viduržemio jūrą patekti į Italiją. Tada Seehoferis garantuoja, kad kas ketvirtas migrantas bus atvežtas į Vokietiją. Taigi vidaus reikalų ministras elgiasi priešingai, nei reikia daryti: jam reikia besąlyginio signalo, kad neteisėta migracija šimtu procentų baigiasi vėliausiai prie Vokietijos sienos.“ - rašo Beatrix von Storch.

Italų dienraštyje Il Giornale rašoma, kad Vokietija pažadėjo priimti 565 migrantus, išgelbėtus jūroje nuo 2018 metų liepos. Tik 225 iš jų pasiekė Vokietiją.



Estija nepriims imigrantų iš Afrikos.

Estijos vidaus reikalų ministras Martas Helme Estijos valstybinei televizijos kompanijai ERR interviu pareiškė: „Mes neketiname leisti mus įtraukti į svarstymus. Estija nepriims imigrantų pagal kokius-tai paskirstymo mechanizmus“ Ministro nuomone, nelegalius imigrantus reikia operatyviai siųsti į jų gimtąsias šalis.

Šių metų liepos 22 dieną Gitano Nausėdos vedama į pražūtį Lietuva sutiko dalyvauti Afrikos juodojo aukso paskirstymo mechanizme. Aš neabejoju, kad ateityje ši diena bus minima kaip lietuvių tautos genocido diena! Lietuva buvo tarp 8 iš 28-ių ES valstybių, kurios sutiko dalyvauti „solidarumo mechanizme.“ Jame nutarė dalyvauti Lietuva, Prancūzija, Vokietija, Portugalija, Liuksemburgas, Suomija, Kroatija ir Airija.

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas išreiškė viltį, kad programoje dalyvaus visos valstybės narės, kurias jis dar kartą siejo su ES struktūrinių fondų lėšų skyrimu. „Europa nėra a la carte, kai kalbama apie solidarumą“, – įspėjo jis. UNHCR (Jungtinių Tautų Organizacijos pabėgėlių agentūra) bosas Filippo Grandi gyrė padarytą pažangą, „susirūpinęs“ dėl migrantų, bandančių kirsti centrinę Viduržemio jūrą, „gelbėjimo pajėgumų“ sumažėjimo.

Šis Europos tautų savižudybės mechanizmas numato „kaip galima greičiau paskirstyti asmenis, prašančius prieglobsčio šalyse, esančiose „savanorių koalicijoje“, mainais į Italijos ir Maltos uostų atidarymą.“

Nei viena Vyšegrado ar kita Baltijos valstybė nesutiko dalyvauti šioje Makrono ir Merkel sugalvotoje savižudybėje!

Priminsiu, kad šiuo metu vien Libijoje yra 650000 afrikiečių, norinčių persikelti gyventi į Europą. Visoje Afrikoje tokių „pabėgėlių“ yra šimtai milijonų.

Kongo diplomatas Serge Boret Bokwango, dirbantis Jungtinių Tautų Organizacijoje, Ženevoje rašė: „Afrikiečiai, kuriuos aš matau Italijoje, yra Afrikos atliekos ir šiukšlės. Man įdomu, kodėl Italija ir kitos Europos šalys tai kenčia, tokius žmones savo valstybių teritorijose... Aš patiriu stiprų pasipiktinimo ir gėdos jausmą matydamas šiuos Afrikos imigrantus, kurie elgiasi kaip žiurkės, kurios užsiveisia Europos miestuose. Aš jaučiu gėdą ir pyktį dėl Afrikos valstybių, kurios palaiko mūsų šiukšlių ir atliekų migraciją į Europą“.

Yra žinoma, kad kai kurios Afrikos valstybės išleidžia savo kalinius su sąlyga, kad jie išvyktų iš šalies. Jie ir išvyksta... į Europą, be jokių dokumentų, kur niekas nežino apie šių žmonių praeitį, čia žudo, prievartauja, prekiauja narkotikais. Nepilnametę italę Pamelą banditai iš Nigerijos sukapojo dar gyvą, o kai kuriuos jos organus šie žvėrys suėdė.

Nenorinčius lankytis socialiniuose tinkluose informuoju: publikacijas dubliuoju savo portale www.manolietuva.com




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą